• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.000 %0.22
  • ETHERIUM 3.125 %1.23
19°

Manisa Milletvekili Haberleri

Manisa Milletvekili haberleri ve güncel Manisa Milletvekili gelişmeleri, Manisa Milletvekili ile ilgili tüm video, Manisa Milletvekili fotoğrafları ve Manisa Milletvekili haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Yerel

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, yıllardır bitirilemeyen 30 kilometrelik Turgutlu-Manisa yolu hakkında sert konuştu.

Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu oylarını kullandı.

Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'ya 48 sağlık görevlisinin atamasının yapılacağını duyurdu.

Ekonomi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili ve TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi Bekir Başevirgen, tarım işçileri ve üreticinin...

Siyaset

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'nın Akhisar ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Siyaset

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Ramazan Ayı'na işaret ederek emeklilerin sorunlarına değindi.

Yerel

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa'da oynanacak...

Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 21 Şubat Çarşamba günü bir dizi program çerçevesinde Manisa'ya gelecek.

Yerel

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Mücahit Arınç, Mehmet Çerçi ile birlikte Yuntdağı’nda vatandaşlarla buluştu.

Ekonomi

Akaryakıt zamlarını eleştiren CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden bu yana benzin ve mazota tam 40 defa zam...

Siyaset

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, yüksek fiyatları nedeniyle dar gelirlinin sofrasına koyamadığı kırmızı et fiyatlarına dikkat çekti.