Manisalı vatandaşların lezzetinden vazgeçemediği Hatçe Ana Mantı işletmesinin ikinci şubesinin açılışı Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇERÇİ AÇILIŞTA KONUŞTU

Açılışta konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Uğurcan kardeşimiz ailesinin de desteğiyle burada ikinci işyerini açtı. Kendisine hayırlı işler, bol bereketli kazançlar temenni ediyorum. Eşimle birlikte mantının tadına bir bakalım dedik. Manisa’mıza yeni bir iş yeri kazandırılmış oldu.  Hayırlı uğurlu olsun çalışanlara, emek harcayan herkese” diye konuştu.  

FERAH BİR ORTAMDA MANTINIZI YİYEBİLİRSİNİZ

Hatçe Ana İşletme Sahibi Uğurcan Altuntaş, yaptığı açıklamada,   25 yıldır çarşıdaki şubelerinde hizmet verdiklerini ve dün gerçekleştirdikleri açılış ile yeni şubelerini Yunusemre ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nde hayata geçirdiklerini söyledi. İşletme hakkında bilgi veren Altuntaş, “Bahçeli ve insanların araçlarını rahatça park edeceği bir alan oluşturduk. Ferah bir ortamda yemeklerimizin tadına bakabilirler. Otopark yönünden asla sıkıntı çekmeyecekler” dedi.

TAMAMEN DOĞAL ÜRÜNLER

El yapımı mantı hakkında konuşan Altuntaş, “Mantımız el yapımıdır.  Yüzde yüz dana etinden yapılıyor.  Sosumuz, yoğurdumuz her şeyimiz özel.  Tereyağımızı köylerden temin ediyoruz.  Pul biberimizi Urfa’dan temin ediyoruz. Biz burada sadece mantı değil, sarma ve içli köftede yapıyoruz. Tamamen oda el emeğidir.  Mantımızın porsiyonu 35 liradır.  İçli köftemizin tanesini 13 lira, sarmamızın porsiyonunu da 35 liradan satışa dunduk. İsterlerse de kiloyla evlerine alıp pişiredebilirler. Tüm Manisalı misafirlerimizi  bekliyoruz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu. EYLEM TUNÇ


 
Editör: TE Bilisim