Manisa’da siyaset arenası, seçim haftasında iyice hareketlendi. 

Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı

İYİ Parti tabanından CHP'nin adaylarına yönelişler sürüyor.

İYİ Partili Özkan'dan Balaban'a destek

2019 yılında yapılan yerel seçimlerinde İYİ Partili Millet İttifakı’nın Yunusemre başkan adayı olarak Kürşat Mithat Özkan, CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'a destek vereceğini açıkladı. 

İyi̇ Parti Chp’ye Mi Kayıyor Kürşat Mithat Özkan Semih Balaban Dedi! (3)

İYİ Parti'den istifa etmesiyle gündeme bomba gibi düşen Özkan, sosyal medya hesabından Semih Balaban'a destek verdiğini ifade etti.

“Ne akan, ne kokan, Yunusemre’de Balaban” 

Kürşat Mithat Özkan, sosyal medyasında yaptığı paylaşımda Semih Balaban’ı destelemesiyle ilgili şu ifadelere yer verdi: 

“Yerel seçimler, partilerden çok adayların yarıştığı, toplumda saygınlığı olan adayların -parti gözetmeksizin- diğerlerinden sıyrılarak destek bulduğu seçimler olagelmiştir. Dolasıyı ile bu seçimlerde seçmenler sandığa gittiklerinde partiler yerine kişi isimlerine odaklanarak tercihte bulunurlar. 

Seçmeni olduğum, Yunusemre ilçesinde, benim açımdan da benzer bir durum söz konusu olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi - CHP'ni sevin veya sevmeyin, politikalarını beğenin veya beğenmeyin, Manisalılar açısından Semih Hoca’nın insanlığı her şeyin üzerindedir.

İlaveten, Özgür Özel Bey’in hafta sonu Manisa Mitinginde de bahsettiği gibi Semih Balaban benim de Millet İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı olduğum 2019 seçimlerinde, “İYİ Parti İl Başkanından daha çok çalıştı, gayret etti, mücadele etti”. Ben buna Yunusemre özelinde bizzat şahidim. 

Bu nedenle Muğdat Gündoğdu Bey’in Manisa Meydan Gazetesinde bugün yayınlanan yazısında çok güzel ifade ettiği gibi benim için de:

“Ne akan, ne kokan, Yunusemre’de Balaban” 

İyi̇ Parti Chp’ye Mi Kayıyor Kürşat Mithat Özkan Semih Balaban Dedi! (1)

Muhabir: PERVİN İNCE