İYİ Parti Yunusemre Kurucu İlçe Başkanı ve İYİ Parti Manisa 28.Dönem Milletvekili Adayı Av. Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti'nin kurucu ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı ve milletvekili adaylığı gibi pekçok görev yapan Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, partiden istifa ettiğini açıkladı. 

İplikçi, yaptığı açıklamada, partden istifa etmesinin nedenlerinden birinin parti içindeki kuruluş değerlerinden ve halkın istek ve beklentilerinden uzaklaşmış olması olduğunu söyledi. 

2018 yılından bu yana İYİ Parti için çeşitli görevlerde bulunan Av. Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi istifasında kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Av. Filiz Tuğçe Ayrancı İplikçi, İYİ Parti'den istifa ettiğini şu sözlerle açıkladı,

"Kurucu ilçe başkanlığı, il başkan yardımcılığı, milletvekili adayı olduğum İYİ Partiden, kuruluş değerlerinden, halkın, istek ve beklentilerinden uzaklaşması nedeniyle İstifa ettiğimi paylaşmak isterim.  2018'den bu yana aldığım görevlerde, desteğini esirgemeyen parti üyelerimize, büyüklerimize teşekkür ederim."

İYİ Parti'ye bir istifa şoku da kurucu ilçe başkanından-1

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan İsraile sert tepki: "Ahlaktan yoksun açıklamaları bizim için yok hükmündedir" Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan İsraile sert tepki: "Ahlaktan yoksun açıklamaları bizim için yok hükmündedir"

Muhabir: ÖZGE AY