16 Nisan Salı günü televizyonda hangi diziler var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV ekranlarında hangi dizi ve yarışma programları var? İşte 16 Nisan Salı televizyonda neler var...

Salı günü yoğun iş temposundan çıktıktan sonra eve gidip televizyon izleyerek yorgunluğunu atmak isteyenler için hangi televizyon kanalında hangi dizi ve programlar var sizler için araştırdık.

Aksiyon dizileri denince çoğu kişinin aklına geleb isimlerden olan Oktay Kaynarca'nın Atv ekranlarında 2 sezondur yayın hayatına devam eden dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü ile saat 20.00'de Atv ekranlarında yayında olacak. 

NOW TV'nin sosyal medya da büyük bir kitlesi bulunan Yabani dizisi zaman zaman reytinglerde düşü yaşasa da belli bir izleyici kitlesi ve dizinin çiftleri ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.  Yabani saat 20.00'de NOW TV ekranlarına yeni bölümü ile gelecek. 

Yayın hayatına baladığından beri reytingleri altüst eden ve sosyal medyada her hafta övgü alan Show Tv'nin Kore dizisinden uyarlama olan Bahar dizisi bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile Show Tv ekranlarında yayında olacak. 

Bahar'da bu hafta ne olacak?

Bayram dolayısıyla yayın hayatına 1 hafta ara veren Bahar bugün yayınlanacak yeni bölümü ile ekranlara geri dönüyor. Merak uyandırıcı fragmanlaı ile sosyal medyayı sallayan Bahar dizisinde ise bu hafta ne olacağı merak konusu oldu. 

Bahar'da bu hafta Umay ve Aziz Uraz, babaları Timur'un annelerini aldatacağını öğrenecekler. Timur, Rengin ve Parla'nın yemek yediği bir restoranda Umay'ın üçünü beraber gördükten sonra neler olacağı merak konusu oldu. Öte yandan Hastane de düznenlenen bir etkinlikte Timur'un Bahar'ı sahnede öpmesi ise yeni bölüme damga vuracak. 

27 Nisan Cumartesi TV'de neler var | TV yayın akışı 27 Nisan Cumartesi TV'de neler var | TV yayın akışı

Kaynak: HABER MERKEZİ