İYİ Parti Manisa Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ 31 Mart yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (2)

Şehzadeler ilçesinde yaptığı ziyaretler ile Şehzadeler halkının gönlünde taht kuran Ahmet Karadağ yerel seçime sayılı günler kala ziyaret ettiği yerlerde gördüğü sevgi seli ile seçmenler kararını vermiş gibi duruyor. 

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (1)

Yerel seçim çalışmları kapsamında eski belde merkezleri Karaoğlanlı ve Aşağı Çobanisa ziyaret etti. Mahalle mahalle, sokak sokak yürüttüğü seçim çalışmalarında vatandaşlarla projelerini anlatan Karadağ, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanıyor. 

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (8)

Karadağ, Şehzadeler'in her mahallesinde yürüttüğü seçim çalışmaları ile vatandaşlarla  birebir temas kurarak sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini paylaşmaya devam ediyor.  İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ kendisine yakıştırılan 'Bizim Ahmet' lakabının hakkını fazlasıyla veriyor ve Şehzadeler ilçesinde yaşayan vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. 

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (9)

Son olarak eski belde merkezleri Karaoğlanlı ve Aşağı Çobanisa  mahallelerini ziyaret eden Karadağ, kalabalık bir seçim konvoyuyla karşılandı. Vatandaşların coşkulu katılımıyla geçen ziyaret, Ahmet Karadağ'ın Şehzadeler ilçesinde seçmeler tarafından büyük bir ilgi gördüğünü gösteriyor. 

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (7)

 Seçime sayılı zaman kala kent merkezinden köylere kadar geniş bir kitlenin tevazunu kazanan Ahmet Karadağ’ın kalabalık seçim konvoyuna ev sahibi vatandaşların çoşkusu eşlik etti.

Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (4)Kent Merkezinden, Köylere Herkes Ahmet Karadağ Diyor (5)

Kaynak: ÖZGE AY