Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde her bölüm farklı olaylar olmaya devam ediyor. Tansiyonun hiç düşmediği dizide Doğa'nın Fatih ile takrarda barışıp sonra ayrılması sonucunda fanlar sosyal medya üzerinden Doğan'nın hikayesi merak etmeye başladı. Sosyal medyada Doğa karakterine yeni birpartner gelmesi gerektiğini söyleyen fanlar için müjdeli haber geldi. 

2. sezonun başından beri dizi severlerin en çok istediği şey Doğa'nın Fatih'ten boşanıp intikam aldıktan sonra hayatına devam etmesi olmuştu. Fatih ile takrar barışıp bir şans daha vermek isteyen Doğa Fatih tarafından reddedilmişti. 

Gold Film'in fenomen dizisi  “Kızılcık Şerbeti” bu sezonda en çok izlenen diziler arasında yer almaya devam ediyor. 

5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

 Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında bir partner geliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bu karakterle ilgili gelen ilk ipucu zengin bir iş insanı olacağı yönünde… Ancak henüz role hayat verecek oyuncu netleşmedi. Önümüzdeki haftalarda dizide seyirci karşısına çıkacak olan karakter şimdiden merak konusu… Kızılcık Şerbeti’nin 7 Haziran’da ekrana gelecek 66. Bölümde sezon finali yapması planlanıyor.

Kaynak: MYNET