• DOLAR 32,18 %-0.07
  • EURO 35,42 %0.32
  • ALTIN 2.523,12 %0.90
  • BİST100 10.644 %0.00
  • BITCOIN 66.280 %-1.07
  • ETHERIUM 3.088 %-1.34
18°

Kızılcık Şerbeti Haberleri

Kızılcık Şerbeti haberleri ve güncel Kızılcık Şerbeti gelişmeleri, Kızılcık Şerbeti ile ilgili tüm video, Kızılcık Şerbeti fotoğrafları ve Kızılcık Şerbeti haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Magazin

Yoğun ve yorucu bir haftayı geride bırakırken dizi severler de akşamları ekran başında sevdikleri dizilerin yeni bölümlerini heyecanla izledi.

Magazin

17 Mayıs 2024 Cuma günü televizyonda hangi dizi, film ve programlar ekranlarda olacak? Bu akşam Kızılcık Şerbeti’nde neler olacak? Heyecanlı...

Magazin

10 Mayıs 2024 Cuma günü televizyonda hangi dizi, film ve programlar ekranda olacak? Kızılcık Şerbeti’nde bu akşam sizleri neler bekliyor?

Magazin

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde her bölüm farklı olaylar olmaya devam ediyor. 

Magazin

Show TV'nin reyting rekortmeni olan dizisi Kıızlcık Şerbeti'nde Çimen evli ve 2 çocuk babası olan Gökhan ile imam nikahı ile...

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmesi sonrası diziden ayrılmak zorunda kaldı.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen beyin ameliyatı geçirmişti. Sağlık durumu iyiye gitse de usta isim diziye devam edemeyecek.

Magazin

Cuma günü ekranlara gelen dizi, yarışma programları ve gündüz kuşağı programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Magazin

Cuma günleri reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, son bölümün ardından izleyenleri üzen detaylar geldi. Bir X kullanıcısı yaptığı paylaşımda "Teşvikiye...

Magazin

Cuma akşamlarının izleyiciyle buluşan ve büyük bir hayran kitlesi edinen "Kızılcık Şerbeti" dizisinde, senaryo değişiyor.

Magazin

Cuma günü ekranlara gelen dizi, yarışma programları ve gündüz kuşağı programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Magazin

Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam yayınlanacak olan son bölümünde Farah Zeynep Abdullah karşımıza Dilruba karakteriyle çıkıyor.