Ünlü müzik grubu KÖFN, 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festival programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı. KÖFN, Cumhuriyet Meydanı dolduran binlerce Manisalı hayranına şarkılarıyla ve sahne performansıyla muhteşem bir gece yaşattı.

Köfn Rüzgarı Manisa’da Esti (1)

Uzun bir aradan sonra 484'üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, tüm hızıyla birbirinden renkli etkinlikleriyle ve konserleriyle devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan elektro pop grubu KÖFN dün akşam  Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı.

Köfn Rüzgarı Manisa’da Esti (2)

Dün akşam gereçekleşen KÖFN konserini Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu'da izledi. 

Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar sahneye çıkarak KÖFN’ü performansından dolayı tebrik ederek çiçek ve Manisa Mesir Macunu olan sepet hediye etti. 

Alaşehir'de kitap okuma etkinliği yapıldı Alaşehir'de kitap okuma etkinliği yapıldı

Köfn Rüzgarı Manisa’da Esti (4)

Cumhuriyet Meydanı'na binlerce vatandaş akın etti. Meydanı dolduran hayranları KÖFN grubunun şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Binlerce vatandaşın katılım gösterdiği konserde renkli görüntüler oluştu.

Köfn Rüzgarı Manisa’da Esti (8)

 

Muhabir: RESULENUR KANTAR