Manisa'nın Ahmetli ilçesinin bazı mahallelerinde bugün elektrik kesintisi yaşanacak. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında gerçekleşecek kesinti kaç saat sürecek ve kesintiden hangi mahalleler etilenecek. 

MCBÜ'de anaokulu sınıfından Hijyen Haftası etkinliği MCBÜ'de anaokulu sınıfından Hijyen Haftası etkinliği

İşte detaylar...

Ahmetli'nin Altıeylül mahallesinde gerçekleşecek kesinti yaklaşık üç saat sürecek ve planlı olarak gerçekleşecek. Ahmetli Altıeylül Mahallesinde ki kesintiden Kışla Karakol Sokak, Hükümet Bağımsızlar Sokak, Dedeoğlu Sokak, Demirciler Dar Sokak, Anafartalar Cd. ve  İstasyon Çay Sokak etkilenecek. Saat 12'de başlayacak kesinti15'de son bulacak.

Ulu Cami'de ise; Anafartalar Caddesi, İstasyon Anafartalar Caddesi, İstasyon Akasya Sokak  etkilenirken

Kurtulu'ta ise; Çay Sokak, Dedeoğlu Sokak kesintiden etkilenecek yerler.

21

Ahmetli'de bir diğer kesinti ise şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında saat 15'de gerçekleşecek ve yaklaşık üç saat sürecek. Planlı olarak gerçekleşecek olan elektrik kesintisi  Ahmetli'nin Zafer, Kurtuluş, Altıeylül civarını etkileyecek. saat 15'de başlayacak kesinti plan dahilinde olup saat 18'de bitecek.

  • Zafer; İstasyon Şehitler Sokak, Eski ptt Hükümet, Lonca Caddesi, Lonca Civarı Sokak, Naima Soka,. Rabia Sokak, Yenicami Sokak Zambak Sokak

  • Kurtuluş; Mezbaha Sokak, Saçı Efe Sokak, ÇağlayanSokak, Kolay Sokak, Karamurat Sokak, HÜKÜMET Güven Sokak, Gelibolu Sokak, DEMİRCİLER Bağımsızlar Sokak, DEDEOĞLU Sokak

  • Altıeylül; DEMİRCİLER Belediye Civarı Sokak, Anafartalar Cadesi, İSTASYON Çay Sokak, DEDEOĞLU Sokak 

  • Ulu Cami; ESKİ PTT Çıkar Sokak,  İSTASYON Anafartalar Cd. 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK