Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2 ila 6 saat sürecek elektrik kesintileri yaşanacak. Alaşehir’de şebeke yenileme ve bakım çalışmalarından dolayı yaşanacak olan elektrik kesintisinden 5 mahalle etkilenecek. Alaşehir’de meydana gelecek elektrik kesintisi başlama ve bitiş saatleri birbirlerinden farklı saatlerde meydana gelecek.

Alaşehir’de 4 saat sürecek elektrik kesintisi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 3056270 kesinti ID’si ile 4 saat sürecek elektrik kesintisinden 2 mahalle etkilenecek. Alaşehir’de kesinti ID’si 3056270 olan elektrik kesintisi planlı olarak gerçekleşecek. Kesinti 09.00’da başlayıp, 13.00’de sona erecek.

·         Menderes Mahallesi

·         Yeni (Fırat) Mahallesi

Alaşehir’de ikinci elektrik kesintisi

Alaşehir’de meydana gelecek olan elektrik kesintisinin 12.00’de başlayıp, 16.00’ya kadar sürmesi bekleniyor. Yaklaşık 4 saat sürecek olan elektrik kesintisinden etkilenecek toplamda 2 mahalle var.  4 saatlik elektrik kesintisinden etkilenecek o mahalleler:  

·         Sakarya Mahallesi

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye  kaldırıldı MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

·         Esen Tepe Mahallesi

Alaşehir’de meydana gelecek son elektrik kesintisi

Alaşehir’de 2 saat sürecek son elektrik kesintisi ise yalnızca tek bir mahalleyi etkileyecek. Kesinti akşamüzeri 16.00’da başlayıp 18.00’de son bulacak. Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları dolayısıyla yaşanacak olan elektrik kesintisinden etkilenecek o tek mahalle:

·         Hacıbey Mahallesi

Muhabir: RESULENUR KANTAR