Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri devam ediyor. Şehrin çeşitli noktalarında düzenlenen etkinlikler ile Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi anılmaya devam ediliyor. 
Sivil toplum örgütleri destek verdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi işbirliği ile Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında günün doğa temizliği yapıldı.Anemon Dağcılık Grubu, Manisa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği, Türk Kızılayı Gönüllüleri, Umut Vagonu ve Tarzan Biziz gönüllüleri gibi sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla iki noktada çevre temizliği gerçekleştirildi. 

Soma Belediye Başkan vekili Erdoğan Özcan oldu Soma Belediye Başkan vekili Erdoğan Özcan oldu

37 il ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirildi

Ağlayan Kaya ve Kent Ormanı’nda çevre temizliği yapan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri doğanın temizliğine katkı sağladı. Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ile CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan katılırken, gönüllü çevreciler onlarca poşet çöp topladı. Let’s Do It Türkiye’nin de destek verdiği temizlik etkinliği 37 il ile birlikte eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 

Manisa Tarzanı Ve Çevre Günleri Etkinlikleri Devam Ediyor (3) (1)Pedallar temiz bir çevre için çevrildi

Manisa Tarzanlar Bisiklet Grubu, Manisa Bisiklet Platformu Gönüllüleri, Kybele Bisikletli Kadınlar ve Özgür Pedallar gruplarının katılımıyla bisiklet turu düzenlendi. Nusret Köklü Caddesi’nden başlayan tur, Atatürk Kent Parkı’nda son buldu. Bisikletçilerin çeşitli şovlarıyla Atatürk Kent Parkı’nda etkinlikler devam etti. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte başarılı olan bisikletçilere ödül verildi.

Doğa Temizliği (1)

Doğa Temizliği (2)

Muhabir: ÖZGE AY