Sivil toplum örgütü, oda ve derneklere indirim sağlayan anlaşmalara imza atan Sekiz Eylül Hastanesi son olarak  Manisa Gazeteciler cemiyeti ile de sağlık hizmetleri protokolü imzaladı.
Sağlıkta indirim anlaşması, Hastane başhekimi Uzman Doktor Hasan Hammati ile Manisa gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan tarafından imzalandı.

Şehzadeler Belediyesi kaldırım onarım işlemlerine devam ediyor Şehzadeler Belediyesi kaldırım onarım işlemlerine devam ediyor

Basın çalışanları ve yakınları yararlanabilecek

İmzalanan anlaşmaya göre basın çalışanları ve birinci derece yakınları bir yıl süre ile yararlanacak. Özel 8 Eylül hastanesindeki, ayakta  tedavilerde, Tetkik laboratuar başvurularında;  Doğum hizmetlerinde, yatarak ve cerrahi müdahalelerinde  ödenmesi gereken ilave  ücretlerinde, Fizik tedavi  başvurularında yüzde 10 indirim uygulanacak.

Katılım payı ücreti hariç

3 Nisan 2024- 3 Nisan 2025 tarihlerinde geçerli olacak protokol gereği resmi kurumlar adına (talimat) yasa gereğince hastanece alınması istenen katılım payı ücreti tahsilatı ise bu kapsam da değerlendirilmeyeceği açıklandı. Check_up taleplerde hastalardan gelecek taleplerde ise rutin  fiyatlarında yüzde 10  indirim  uygulanacağı  açıklandı. 
Öte yandan, dermatoloji(cildiye), beslenme  ve diyetteki başvurularda  indirim uygulanmayacak.  
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve Cemiyet genel sekreteri Mehmed Hakkı Özbayır, hastane başhekimi Dr. Hasan Hammati, Halkla ilişkiler sorumlusu  Fatma Çınar’a ve  hastane yetkililerine teşekkür etti.
 

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK