Manisa'nın Muradiye ilçesinden kampüse gitmek isteyen bir kız öğrenci, yaşadığı zorlu ulaşım sürecini anlattı. İddiasına göre, otobüs bekleyişi sırasında gelen ilk iki otobüsün çok dolu olmamasına rağmen durmadığını belirten öğrenci, 22 numaralı otobüse ancak 9.50 civarında binebildiğini ifade etti. Şoföre durumu izah ettiğinde ise beklenmedik bir tepkiyle karşılaştığını söyleyen öğrenci, o anları cep telefonuna kaydetti.

Muradiye Otobüs Çilesi

Şoförün verdiği tepki karşısında korktuğunu söyleyen kız öğrenci: "70 dakika kadar otobüs bekledim sabah, 2 otobüs geçti çok dolu değildi fakat durmadı. Sonra 22 numara geldi ve bindim. Şoföre ondan önce geçen iki otobüsün durmadığını söyledim. İşte ondan sonra şoför bana seni yarın almayacağım gibi cümleler söyledi şoför sesini yükseltince ilk başta kamerayı açamadım korktum çünkü, ardından telefonumu açtım ve kaydettim"dedi.

Adsız Tasarım-1

Öğrencimizin yolladığı videoda şoförün: "Almayacağım yarın sen gör. Sen video mu  çekiyorsun benim haberim olmadan, seni polise şikayet edecem sen dur. Sen benim iznim olmadan video çekemezsin sen dur" dediği duyuluyor.

Videoyu bize ulaştıran kız öğrenci böyle muameleyi hiçbir şoförün hiç bir yolcuya yapmaması gerektiğini söylerken, her sabah otobüslerin dolu geçtiğini yada çok dolu olmamasına rağmen bazı otobüslerin durmadığından şikayet ediyor.

Kaynak: Canan Sürgit