Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi’nin düzenlediği ‘Haziran’da Ölmek Zor’ isimli etkinlikte Ahmed Arif ve Nazım Hikmet Ran’ı ölümlerinin yıl dönümünde anıldı.

Sunuculuğunu Aytekin Karapaça’nın yaptığı programda katılımcı şairler Ragıp Özcan, Suna Tunç, Jiyan Polat, Zafer Baykal, Şevket Karakış, Şerife Çimen, Salih Erdoğan ve Zeynel Yaşar seslendirdikleri şiirler ile ünlü şairleri yad etti. Sanatçı Cengiz Onur ise seslendirdiği türküler ve ezgiler ile keyifli anlar yaşattı. 

Etkinlikte konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini vurguladı. Arslan

RTÜK animasyon filmine inceleme başlattı RTÜK animasyon filmine inceleme başlattı

“Manisa’da yıllardır özlemini duyduğumuz sanat ve kültür etkinliklerine göreve geldiğimiz ilk günden büyük önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kuyumcu, Emine Özge Arslan, Mehmet Mesut Doğan, Ali Gök, Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyit Ali Özmen, Kültür işleri Müdürü Yasemen Sarar Şıktaş, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan,  CHP Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Sevinç Çevik ve Şiir severler katıldı.

Manisa’da Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı (2)

Manisa’da Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı (1)

Manisa’da Nazım Hikmet Ve Ahmed Arif Şiirlerle Anıldı

Muhabir: ÖZGE AY