Manisa Celal Bayar Üniversitesi 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri destek programı kapsamında 12 projesine destek alarak Türkiye genelinde en çok destek almaya hak kazanan 3. üniversite oldu.

Gerçekleştirilen 17 başvurudan 12’sine destek alarak %70’lik oranla büyük bir başarı elde eden Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde, Sanayiye Yönelik Araştırma Projelerinin 7 si Mühendislik Fakültesi, 4 ü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 1 proje ise Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerine ait.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri destek programında da büyük bir başarı elde eden Manisa Celal bayar Üniversitesi, 62 proje başvurusundan 31’i kabul alarak her 2 projesinden birine destek almaya hak kazandı.

Rektör Kibar, “Alınan başarılı sonuçlar öğrencilerimizin proje kültürünü benimsemiş olduğunu gösteriyor. Hepsiyle gurur duyuyoruz. TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına başvuran tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Manisa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi faaliyete geçti Manisa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi faaliyete geçti