Yunusemre Belediyesi eski Başkanı Mehmet Çerçi, son günlerle gündem olan iddialarla ilgili açıklamaya yapacak.  2 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’da yapılacak olan açıklama AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında düzenlenecek.
AK Parti Manisa İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada,

“Önceki Dönem Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi hakkında son günlerde yayılan ve asılsız olduğu tespit edilen iddialara dair bir basın açıklaması yapacaktır. Dr. Mehmet Çerçi, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve ortaya atılan iftira niteliğindeki haberlerle ilgili gerçekleri paylaşmak amacıyla sizlerle bir araya gelecektir.” İfadelerine yer verildi.

Manisa'da toplu taşımada yeni  hamle Manisa'da toplu taşımada yeni hamle

Başkan Balaban, Yunusemre Belediyesi’nin borçlar hakkında konuşmuştu

Yerel seçimlerde CHP’den Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Semih Balaban, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, belediyenin bir milyar yüz üç milyon lira borcu olduğunun altını çizerek on üç ilçe belediyesin toplam borcunun Yunusemre Belediyesi'nin borcu kadar etmediğini ifade etmişti.
Başkan Balaban,

“Bizden önce görev yapan belediye başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ama şunun da altını çizemeden geçemeyeceğim. Bize çok kötü bir ekonomik miras bıraktılar. Kötü bir ekonomik yapı bıraktılar. Bizler bu anlamda halktan aldığımız güçle bu sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ve kısa sürede bu sorunları da halkımızdan aldığımız destekle fazlasıyla aşacağız.” Şeklinde konuşmuştu.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK