MHP lideri Devlet Bahçeli partisini grup toplantısında konuştu. 
Bahçeli, MHP’nin yüksek bir sorumluluk duygusuyla, teşkilatların her seviyesinde görev alan dava arkadaşlarının  yoğun gayretleriyle üstüne ne düşüyorsa sonuna kadar yapacağını belirtti. 

Yurdun her köşesinde 31 Mart’a hazırlanacağını vurgulayan Bahçeli,

“Nihayet 31 Mart seçimlerine hazırlık amacıyla planladığımız ilk açık hava toplantımızı, ‘Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin’ temasıyla, Misak-ı Milli’nin ilan edilişinin 104’üncü yılında, yani 28 Ocak 2024 Pazar günü Mersin’de yapma kararı aldığımızı, müteakiben 4 Şubat 2024 Pazar günü de Manisa Açık Hava Toplantımızı gerçekleştireceğimizi aziz milletimizle ve bu kentlerimizde yaşayan muhterem vatandaşlarımızla özellikle paylaşmak istiyorum. dedi.

"Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir"

"Milliyetçi Hareket Partisi kolları sıvamış, ya bismillah diyerek yola koyulmuştur." diyen Bahçeli, 

"Elbette gayret bizden, takdir ve teveccüh aziz milletimizdendir. Seferin adımı bizden, zaferin bereketi Cenab-ı Allah’tandır. Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüz üstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA