Demokrat Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Murat Yörük, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ve Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü ziyaret etti. Ziyaretlerde üreticilerin ve esnafların sorunlarını dinledi, çözüm önerileri ve projelerden bahsetti.

İlk olarak Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret eden Demokrat Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Murat Yörük,

“Tarımda verimliliği arttırmak için Biz Geleceğiz. Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'ı makamında ziyaret ettik.  Sayın Özkasap ile Dünya'nın en değerli ve verimli tarım arazilerine sahip olan Şehzadeler'de tarım ve hayvancılığın önemi üzerine istişarelerde bulunduk. Kendilerine bizi ağırladığı için teşekkürlerimizi sunmaktayız” dedi.  Ardından MESOB Başkanı Hasan Geriter’e ziyarette bulunan Yörük, “Esnafımızın yüzü gülsün diye biz geleceğiz. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter'i makamında ziyaret ettik. Sayın Geriter ile esnaflarımız için fayda sağlayacak fikirler üzerinde istişare ettik” dedi. Son olarak Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz’ü ziyaret eden Yörük, “Sayın Akyüz ile Şehzadeler'de faaliyet gösteren esnaf kardeşlerimizin problemlerine çözüm üretecek projelerimiz ve çalışmalarımızı değerlendirdik” diye konuştu.

Kaynak: Canan Sürgit