Yine seçimlerin yaklaştığı bir zamana girdik.

Milletten toplanan paraların ihtiyacımız olan kaynaklara harcanması gerekirken siyasi partilerin reklam çalışmalarına ayrılan bütçenin har vurup harman savrulacağı döneme giriyoruz.

Sizi bilmem ama ben bir yurttaş olarak bizden toplanıp harcanan bu paralarda etkisi ,yetkisi ,katkısı olan herkese hakkımı helal etmiyorum.

Şimdiden sokaklarda asılan siyasi partilerin, flamalarını ,bilbortdaki reklamların yol boyunca konulan afişlerini gördükçe milletimizin cebinden çıkan paraların ne kadar da kolay harcadığını üzülerek görüyoruz.

Bu konu her ne kadar milyonlar tarafından dile getirilsede maalesef bu gereksiz harcamanın önüne geçilememiştir.

İş kurmak ,kazanmak istiyor isen maalesef düzenin getirdiği sistem gereği ya siyasette ya cemaatte yada bir örgütte abi veya abilerin olmalı.

Memlekette ne oldu ise maalesef  ortaya çıkarılan Legal gözüküpte illegal yollar ile yoluna devam eden gruplar içindeki abilerin davranışların yönlendirmeleri ile olmuştur.

Yurttaş yurttaşlığını bilmeli ,Devlet devletliğini bilmeli. Biz yurttaşlar için kimlerin bizi yöneteceğini değil ,kimin bizi nasıl yöneteceği çok önemli.

Ne olursunuz artık bu millet çok yorgun ,çok kırgın. Kendi pis heves ve menfaatleriniz uğruna bu güzel milleti alet etmeyin ,kendi milletiniz ile oyun oynamayın.

Ne bizi kandırın ,nede kandırılın.Bir kez daha kandırılırsanız hepimiz için çok geç olabilir.

Her adımını kan dökerek kazandığımız kurduğumuz bu güzel yurdumuzu kötü emelleriniz uğurunda masada kaybetmek istemiyoruz.

Bize sadece seçimde değil, seçilince her zaman gelin.

Sadece parası,şanı, şöhretli ,serveti olana değil ,bütün yurttaşlara gelin ama iyi niyetle gelin.