Evet değerli dostlar hepinize selamlar saygılar!....
Dostlarım, iyi haftalar diliyorum. Seçimler yaklaşıyor ortalık dedi kodu, yalan, dolan, insanlarla dolu, herkes piyasada caka satıyor.

Manisa'da seçmeni etkilemeye çalışıyor nasıl oy alırım, nasıl fikrini değiştiririm nasıl etkilerin diye adaylar çok çalışıyor hepsi ama. Bazıları rakiplerini karalamak için kapalı kapılar ardında birbirlerine iftira bile atıyorlar aman kimse duymasın sana söylüyorum tarzında.
Yalanlar dolanlar kendilerini olduğundan çok fazla gösterenler,kimileri lüks araçlara binip seçmenin gözüne sokarcasına araçla gelmeleri,kimileri lüks aracını kenarda bırakıp topluma gelmeleri,kimileride neyi bulursa ona atlayıp seçim çalışması yapmaları inanın seçmene bir ders verecek okadar eylem yapıyorlarki komik ve gülünç.
Kimi daha başkan olmadan kapısını açtırıyor kimi kendine koruma tutuyor. komik hareketlerde ortada.
Ama seçmenin bir bölümü bunları araştırıp ona göre oy kullanıyor.
Kimi çok yalan söyleyene inanıyor.
Kimi seçmen araştırmacı oluyor, sorguluyor.

Bu adayların içinde hiç işi gücü olmayan hayatında iş başarmamış, işe başlamış becerememiş, caka satmasını iyi bilenler seçmeni kandırıp oy almak isteyenler çıkar seçmen akıllı olmalı.
Seçmenler adaylara hemen inanmamalı kendi araştırmalı sorgulamalı ona göre oy kullanmalı.
İşsiz adam belediye başkanı olursa ne olur belediyede neler olur düşünün. Sorsan hepsi holding sahibi ithalat ihracatcı hangi firma yok nerede oda yok. Birde gerçekten emekli maaşı ile başkan adayı olan yürekli insanlarda var bence yalan söyleyip hava atandansa benim bir şeyim yok diyen ondan on kat düzgün insan olan adaylarda mevcut halkımız görecektir.
İşsizi meclis üyesi yaparsan ne olur. Hayal edin.
Bunlardan Manisa'da çokmu hemde çok fazla onu bulmak ayıklamak bilinçli seçmenin görevidir. Yoksa vasıfsız insanları başkan yaparsa millet geçmişi arar olur.
Birde seçmen şunu sorgulamalı mevcut adayların etrafındaki insanlar bu ile şimdiye kadar ne sunmuş halka tabana ne faydası olmuş araştırmak lazım bakıyorumda Manisa'ya yazık etmeyelim.

Bakıyorum da adayların etrafı işsiz güçsüz insanlarla dolu yarın kazanırsa bu belediye ne olur.
Bazılarında etrafı rantçılarla dolu aman sıkı tutalım tekrar alalım rantlar elimizden gitmesin.
Bindikleri arabalar ve adayların hali hareketi kendilerini ele veriyor aman dikkat mütevazı candan insanları seçmek seçmenin sorumluluğudur kendi kaderini belirleme seçimidir.
En pahalı suyu içip isyan etmek yada etmemek seçmenin kararıdır.
Yalancı adayla doğru adayı seçmek seçmenin kendi elinde iyi analiz ederseniz görürsünüz.
Bu seçmen fotoğraftan reklamlardan gösterişten yoruldu. Ben bakacam en kötü arabaya kim biniyorsa oyumu ona verecem o kendini aşmış düzgün insandır sade inandır.
İstese oda biner lüks araçlara kendinde olmasada ona arba tahsisi yapacak çok yağcı vardır binmiyorsa inanın düzgündür emaneti ona vermek lazım.
Zaten devletin aracı ile oy istemeye gelenlere asla bakmamak gerek. Çünkü devletin aracı ve imkanını kullanmak seçip propagandası yapmak ahlakende ayıptır. Günahdır vebalı büyüktür.

Karar sizde mühür sizde.....
Kalın sağlıcakla.....