Giritligil Hotelde yapılan toplantıya Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden  Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapan Osman Kuşçuoğlu anıldı.

KURUMLARLA 422 KURS AÇILDI

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, 2021-2022 eğitim öğretim yılında toplamda 1469 kurs açtık. 20 bin vatandaşımıza eğitim hizmeti sunmuşuz. Bunlardan 422 adet kursumuzu sivil toplum örgütlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla yapmış olduğumuz işbirliği kapsamında yaptığımız kurslardır. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü olarak halkımızın, vatandaşımızın, sosyal kültürel, ekonomik, mesleki becerilerini kazandırmak, onlar istihdam imkanı sunmak, milli manevi becerilerimi yükseltmek bizim vizyonumuz. Kurslarımızın açılmasına destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

20 BİN SINIRI AŞTIK

Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay,  hedeflerinin ilk olarak 15 bin kursiyeri eğitmek olduğunu ancak bugün 20 bin sınırı aştıklarını söyledi, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTEYLE PAZARLAMA SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, belediye olarak Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’ne destek olduklarını ortak kurslar açtıklarını belirtti. Açılan kurslarda ortaya güzel ürünlerin çıktığını belirten Çelik, bunların pazarlanmasında, satışında sorun olduğunu vurgulayarak, bu sorunu çözmek için belediye şirketi tarafından kurulan sehzadelerden.com adındaki online alışveriş sitesini hayata geçirdiklerini söyledi. Çelik, el sanatları kurslarında üretilen ürünleri Türkiye’ye ve dünyaya pazarlamak istediklerini kaydetti.

ŞEHZADELER’İ YANSITACAK ÇALIŞMALAR YAPIN

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin bu ilçenin kültürünü yansıtacak çalışmaların yapılmasını ve kurumların destek vermesini istedi. CÜNEYT HASÇELİK

Editör: TE Bilisim