Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Altındağ, açıklamasında, 

 “Ülkemizin kalkınmasında, üretimin artırılıp hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal faaliyetlerin her kademesinde alın teri olan Çiftçilerimizin emeği büyük ve kutsaldır. Üreten Çiftçilerimizin çalıştıkları zor şartları hatırlamak amaçlı kutladığımız önemli bir gündür. Ekonominin önemli çarklarının arasında yer alan Çiftçilik Ülkemiz açısından değer verilmesi gereken ve unutulmaması gereken bir alandır” dedi.

Altındağ, açıklamasının devamında,

Şehzadeler’de satılık daire Şehzadeler’de satılık daire

"Her koşulda Üretimden vazgeçmeyen ve milyonların karnını doyuran, emekleriyle toprağı yoğuran, yuvası için vatanı için çalışan, tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer katan, Üretimin her aşamasında aktif olarak durmadan çalışan, Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren, emeğini üretime geçiren, Tarımsal üretimin sürekliliğin sağlanmasını sağlayan toprağımıza emek ve sevgi veren Çiftçilerimizi gönülden kucaklıyor, çalışan, üreten ve daha yenilikçi bir tarım için gecesini gündüzüne katan, tüm Çiftçilerimizin “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” nü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: DERYA ÖZTÜRK