TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün bu akşam ekrana gelecek 27. bölüm fragmanı, izleyicileri şaşırtacak bir gelişmeyi gözler önüne seriyor. Ada konseyinde yaşanan gerginlikte Acun Ilıcalı, sinir krizi geçirerek olaya ve geceye damgasını vurdu. 

Konsey öncesinde kırmızı takımın yarışmacıları arasında dokunulmazlık oyunu sonrası gerilim yaşanıyor. Nagihan'ın Yunus Emre'ye yönelik sert tepkisi, Nefise ve Aleyna arasında tartışmaya sebep oluyor. Nagihan, Mustafa Kemal ile konuşurken takım arkadaşlarına karşı çıkarak, "Bütün planlarınızı bozuyoruz. Madem güçlüleri potaya koyuyorsunuz, biz güçlüler de oynamıyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Ada konseyinde ise beklenmedik bir olay yaşanıyor. Acun Ilıcalı, yarışmacılara karşı öfkeden deliye dönerek "Siz ne istiyorsunuz? Ne istiyorsunuz, söyleyin bana!" diyerek şaşırtıcı bir tepki gösteriyor. Ilıcalı, sinirini kontrol edemeyerek sandalyeyi fırlatıp uzaklaşıyor. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan Acun Ilıcalı'nın bu ani sinir krizi seyircileri de şaşkına çeviriyor.

Survivor All Star 2024'ün bu akşam ekrana gelecek 27. bölümü yarışmayı sevenler tarafından şimdiden merak uyandırdı. 

Kaynak: MELİS BAYRAM