31 Mart yerel seçimine sayılı günler kala CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, halkla buluşmaya devam ediyor.

Semih Balaban'ın Yunusemre ilçesinde bulunan Tevfikiye ve Malta mahallelerinde yaptığı ziyaretler kapsamında esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Tevfikiye Ve Malta'da Semih Balaban'a Sevgi Seli (3)

Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı Manisa'daki 19 Mayıs kutlamalarına Ferdi Başkan da katıldı

Balaban'ın 8 Eylül ve İzmir Caddesi'nde gerçekleştirdiği selamlama yürüyüşü, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı ve miting havasına dönüştü.

"Gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan Yunusemre'yi hep birlikte inşaa edeceğiz”

Kimseyi ayırt etmeden eşit muamele göstereceklerini vurgulayan Başkan Adayı Balaban, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Tevfikiye'nin  ve Malta'nın onurlu insanları, hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum. Bize bu harika geceyi yaşatıyorsunuz. Bizim tek bir amacımız var o da halka hizmet etmek. Belediyenin bütün imkanlarını, halk için kullanmak. Bizler, başkan seçilerek bunu başaracağız. AK Parti'ye de MHP'ye de oy veren yurttaşları başımızın tacı yaparak, hiç kimseyi ayırt etmeden tüm Yunusemre halkını kucaklayacağız. Gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan bir Yunusemre'yi hep birlikte inşaa edeceğiz.”  

Tevfikiye Ve Malta'da Semih Balaban'a Sevgi Seli (5)

Burada balkan göçmenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Balaban, kendisini destekleyen göçmenlerle birlikte Balkan müzikleriyle halay çekti. 

Tevfikiye Ve Malta'da Semih Balaban'a Sevgi Seli (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR