Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye OSB girişinde gerçekleştirilen kavşak projesine vatandaşın tepkisi sert oldu. Sanayiye ulaşan yolun berbat durumda olduğunu dile getiren vatandaşlar, projenin devamının getirilmesini isterken yaşanan diğer sorunlarla ilgili de çığ gibi tepki yağdı. 


Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırılan kavşak ve bağlantı yolunda bordür boyama, durak önü boyama ve termoplastik yol çizgi boyama çalışması yaptı. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye OSB girişinde hayata geçirilen kavşak projesinin tamamlanmasının ardından, bölgede yol, çizgi çalışmaları da gerçekleştirildi.

 “YOLUN DEVAMI NERDE”

Yapılan çalışmaların sosyal medyada paylaşılması üzerine Manisalı vatandaşlardan yorum yağdı. Vatandaşlar gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili,

“Bir işi de tam yapsınlar ya yolun devamı nerde”, “Keşke yolun devamı da yapılsa sanayiye ulaşan yol berbat durumda” ifadelerine yer verdi. 


KARAALİ BÖLGESİ DERTLİ

 “Burası güzel oldu eyvallah ama ya villalar bölgesindeki taştan yol ne olacak” diye soran bir vatandaş da, “Neden taşta bu kadar ısrar ediliyor anlamıyoruz. Orasını da asfalt yapın mis gibi olsun” diye sitem etti. 


“EN SON 2-3 SENE ÖNCE BİRİ MICIRLAYIP GİTTİ”

Bir başka vatandaş da  yaşadıkların sorunları şu şekilde dile getirdi:

“Manisa Yunusemre Muradiye Mahallesi 205 sokak yolun bir tarafı tarla diye yola hiç bakılmıyor. Ne taş döşeniyor ne mıcır atılıyor! Yol çamur deryası. En son 2-3 sene önce biri mıcırlayıp gitti. Birçok yere parke döşendi. Orası hala duruyor parke döşenmeyecekse bile bir mıcırlama yapın bari. Göl oluyor her yer.”


BİR TEPKİ DE TEPEKÖY İÇİN


Duraklarla ilgili yaşanan bir sorunu dile getiren bir vatandaş da,

“Yapmış olduğunuz 5 bine nüfus yakın köyde yapmış olduğunuz durakta şehir içi bile geçmiyor ama zam yapmasını biliyorsunuz. Bu vatandaş, çocuklar şehire giderken yağmurda servis bekliyor ve UKOME dediğiniz toplantıya bekliyor bu Tepeköy sizi affetmeyecek başkanım” ifadelerine yer verdi. 

Başkan Zeyrek’tan tavan ücret açıklaması Başkan Zeyrek’tan tavan ücret açıklaması

Kaynak: Haber Merkezi