Manisa'nın köklü liselerinden olan Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eski adıyla Manisa Ticaret Meslek Lisesi 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında ilk mezunlarını verdi.

Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanından okuyan öğrencilerini mezun etti. 

Yunusemre Mtal Bu Yılki Ilk Mezunlarını Verdi (1)

Okulda bulunan Bilişim alnı , Muhasebe, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanı, Pazarlama ve Perakende alanı ve Radyo Televizyon alanı bölümünde okuyan öğrencilerin aksine 10'uncu sınıftan beri yaz tatillerinde 3 ay boyunca staj yapan ve okulu Nisan ayında bitiren Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 12'nci sınıf öğrencileri Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dün özel olarak gerçekleştirilen tören ile mezun oldular. 

Yunusemre Mtal Bu Yılki Ilk Mezunlarını Verdi (4)

Okulun konferans salonunda mezun olan öğrenciler ve derslerine giren öğretmenleri ile kutlama yapıldı. 

Konferans salonundaki kutlamandan sonra Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı öğrencileri için okulun bahçesinde fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf çekiminden sonra İstiklal Marşı Töreni'nden önce bütün idareciler, öğretmenler ve öğrencilerin önünde kep atma töreni gerçekleştirildi. 

Manisa ilçelerinde 19 Mayıs kutlamaları Manisa ilçelerinde 19 Mayıs kutlamaları

Yunusemre Mtal Bu Yılki Ilk Mezunlarını Verdi (3)

Kep atma töreninde konuşma yapan Okul Müdürü Sayim Can, mezun olan öğrencileri yeni bir yaşama ve iş hayatına uğurladıklarını aynı şekilde Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı 10'uncu ve 11'inci sınıf öğrencilerini ise  işletmelerde mesleki eğitim deneyimi için sektörün marka işletmelerine uğurladıklarını söyledi. 

Yunusemre Mtal Bu Yılki Ilk Mezunlarını Verdi (2)

Okul Müdürü Sayim Can, aynı zamanda mezun olan Konaklama alanı öğrencilerine yollarının ve bahtlarının açık olmasını dileyerek sağlıklı ve mutlu bir hayat diledi ve okuldaki idareci, öğretmen ve öğrencilerin Ramazan Bayramlarını kutladı. 
 

Muhabir: ÖZGE AY