Ay Akrep burcunda ilerlemesine devam ediyor. Şüphelerinizi kontrol altında tutmanız gereken bir gün. Gökyüzü haftanın son gününde her burca biraz huzur getiriyor. Zodyakın 12 burcunda da bugün hareket ve rahmet var!

KOÇ

Bugün doğa ile iç içe olun. Doğada yürüyüş yapmak, hem ruhunu hem de bedenini canlandırır. Bugün kendini biraz yorgun hissedebilirsin. Zihnindeki fikirler seni yormuş olabilir. Günü dinlenmeye, aile bireylerine ve çocuklara ayırabilirsin. Aile içinde kendini huzurlu hissetsen de bir yandan finansal problemlerle ilgili süreçleri düşünüyor olabilirsin. Niyetlerinden uzaklaşmak sana ruhsal manada âlâ gelebilir. Zihnin yerine vücudunu yormak, bedensel manada güçlenmeni sağlayacak fizikî aktivitelere yönelebilirsin. 

BOĞA

Detaylara odaklanarak mali planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bugün sadece kendi hayatını değil oburlarının da hayatlarını denetim etmek istiyor üzeresin. Bilhassa eş, sevgili, flört yahut varsa çocukların üzerinde baskı kurabilirsin. Yakın çevrene tavsiye vermek, yönlendirmek ve kelamını dinletmek isteyebilirsin. Haftanın son gününde her şeyi denetim altında tutmak ve yönetmek için kendini yorabilirsin, dikkatli ol! 

İKİZLER

Keşfetmeye açık olun. Farklı kültürleri ve alanları keşfetmek adına bir dil kursuna veya seyahatle ilgili bir eğitim programına katılabilirsiniz. Bugün kendini engellenmiş üzere hissediyor olabilirsin. Olaylar yahut bireyler tarafından sonlandırılmış hissedebilir, bulunduğun ortamdan uzaklaşma muhtaçlığı duyabilirsin. Yalnız kalmak, zihnindeki ikilemleri çözmek sana düzgün gelebilir. En kıymetlisi özgür kararlar almak ve bağımsız hissetmek hayatında düşündüğünden de fazla kıymet kazanabilir. 

YENGEÇ

10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 10 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

Aile bütçesini gözden geçirme zamanı. Maddi konularda ailenizle birlikte plan yapmak, sağlam ve sıcak bir aile ortamını destekler. Bugün sorumluluk almak istemediğin bir gün olabilir. Toplumsal hayatında yakın çevrenden yahut iş hayatında ağır iş temposundan uzaklaşmak isteyebilirsin. Biraz dinlenmek; sorumsuzca, hatta tahminen de çocukça hissetmek çokça eğlenmene neden olabilir. Zati gereksinimin olan da bu değil mi? Orta vermek, uzaklaşmak, kendine vakit ayırmak… 

ASLAN

Eğlenceli aktivitelerle duygusal bağları güçlendirebilirsiniz. Bugün, partnerinizle birlikte keyifli bir şeyler yapmak, ilişkinizi daha da renklendirebilir. Bugün kendine yeni öncelikler belirleyebilirsin. Mesela birinci olarak aşk hayatında değişiklik yapabilirsin. İlginde çokça ödün veren taraf olduğunu hissedebilir, biraz kendini geri çekmek isteyebilirsin. Toplumsal ömründe değerli yere sahip dostların yahut arkadaşların için de benzeri kanılar ortaya çıkabilir. Bu da öncelikle bağlantılarında öncelik planlaması yapmanı gerektirebilir. Sen en yeterlisi toplumsal bir ihtilale hazır ol!

BAŞAK

Bugün aile bağlarına odaklanın. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlara destek olmak, içsel dengeyi güçlendirir. Bugün kaybettiğini düşündüğün ve bir oldukça değerli şeyleri geri alabilirsin. Cihan adeta tüm hoşlukları sana döndürmek için harekete geçmiş… Kaybettiğin, aradığın ve çabalamaktan yorulduğun ne varsa bir bir önüne dizilecek. Günün birinci yarısında hoş haberler alabilirsin. İkinci yarısında ise tatlı ve küçük kutlamalara hazırlıklı olmalısın. 

TERAZİ

Duygusal anlamda yeniliklere açık olun. Bugün, ilişkinize taze bir bakış getirmek için yeni aktiviteler ve deneyimler keşfetmek, duygusal bağları güçlendirir. Bugün ‘söz büyüdür’ lafını hafife almamalısın! Çünkü ağzından çıkan, zihninden geçen ve en değerlisi kalpten istediğin ne varsa gerçek olabilir. Aldığın kararlar bir anda hayatını değiştirebilir. Güya tüm cihan senin için çalışıyor… Günün en şanslı burcu sensin. Hoş dilekler dilemeye ihtimam göster. Haftanın son gününde ayağına kadar gelen bu bahtı kaçırma! 

AKREP

Bugün finansal denge ön planda. İlişkilerinizde dengeyi sağlamanın yanı sıra, maddi anlamda da dengeli bir yaklaşım benimseyin. Bugün kendini garip bir döngüde hissedebilirsin. Güya bir müddettir birebir beşerlerle tıpkı şeyleri konuşuyordun. Hayatının bir yerinde eksik yahut yanlış bir şey var, ancak sen onu bulamıyor üzere hissedebilirsin. Zihnini karıştıran bu kanılar seni biraz yorabilir. Bu nedenle haftanın son gününü bir müddettir yapmak istediğin fakat fırsat bulamadığın ya da ertelediğin şeylere ayırabilirsin. Muhtaçlığın olan heyecanı ekstreme sporlarda bulabilirsin. 

YAY

Sorumlulukları paylaşmak, duygusal bağları kuvvetlendirir. Bugün, partnerinizle birlikte ortak hedeflere odaklanmak, ilişkinizi güçlendirir. Bugünkü motton ‘Hayatı erteleme’. Kaçırdığını hissettiğin bir şeyler mi var? Güya hayata yetişmek istercesine büyük bir heyecana kapılmış üzeresin. Rüzgar nereye yapıtsa gitmek, düşünmeden hareket etmek ve hayatı dolu dolu yaşamak için harekete geçmek isteyebilirsin. Bugün alacağın ani kararlarla bir anda yurt dışında iş bakmaya başlayabilirsin. Uzaklaşmak ve artık hayatını farklı bir yerde yaşamak istiyor olabilirsin. 

OĞLAK

Sanatsal veya spiritüel bir konuda eğitim alabilirsiniz. Bugün araları aşmaya hazırlanıyor olabilirsin. Günün aşk konusunda en ulu burcu sensin! Uzaktan bir ilgi yaşıyorsan, sizin için kavuşma vakti gelip çatmış. Ama aralar sırf kilometrelerden ibaret değildir, değil mi? Bu da ilişkinizdeki soğuklukların ve sıkıntıların son bulacağına işaret ediyor. Günün ilerleyen saatlerinde sıcak bir kucaklaşmaya, samimi itiraflarla aşka hazır olun.

KOVA

Sağlığınız düzenli bir yaşam tarzına bağlı. Bugün rutininizi gözden geçirin, sağlık hedeflerine odaklanın. Bugün miras ve hak dağılımı üzere mevzular gündeminde yer alabilir. Ailevi hususlar zihnini karıştırabilir. Aile büyüklerinin aldığı kimi kararlar pek de güzeline gitmeyebilir. Fevri çıkışlarda bulunmadan hak arayışında olduğun bir gün seni bekliyor. Günün sonunda işlerin yoluna girmesi ve adaletin yerini bulması ise son derece mümkün. İçin rahat olsun!

BALIK

Aile içinde huzuru bulun. Bugün, sevdiklerinizle duygusal anlar paylaşmak, aile bağlarını daha da derinleştirir. Bugün herkesin hayatına dokunmak isteyebilirsin. İstekli projelerde yer alabilir, toplumsal sıkıntılarda öncü olacak adımlar atabilirsin. Ulu gönülülük ve paylaşma isteğiyle birilerinin hayatını değiştirebilirsin. Sen paylaştıkça rahmeti artacak paran, huzur dolacak ruhun ve kalbinle haftanın son gününde yeni başlangıçlar yapabilirsin. Yolun açık olsun… 

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK