Bugün acele etmemiz gereken ve yetişmeniz gereken şeyler olabilir. Sabah saatlerinde Mars Kova burcuna geçti, bu durum patlamalara, elektrik sorunlarına, yıldırımlara sebep olabilir. Bütün gün Ay koç burcunda olacak. Ay Koç burcundayken girişimci ruhumuz aktif, ancak gökyüzünde gerilimli bir etkiye sahip. Sakin bir gün olmayacağından  saldırılara açık bir gün, kendinize dikkat edin.

KOÇ

Bugün arkadaşlarınızdan güç alacağınız ve bol bol istişare edeceğiniz bir gün olacak, sosyal çevrenizdeki insanlarla beraber olacak, duygularımızı, isteklerimizi onlarla paylaşacaksınız. Bugün bazı resmi konularda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA

Bugün iş ve kariyer hayatınızda birtakım gerilimler yaşayabilirsiniz. Bazen sinirlerinize hakim olmakta güçlük çekebilirsiniz. Ama biraz sakin kalmanızda fayda var. Sizin etkinizin olmadığı ancak olayların içine çekildiğiniz konumlar oluşabilir.

İKİZLER

Bugünün gündemi arkadaşlar, sosyal çevre ile ilgili fikir tartışmaları olacak. Gerilimli konuşmalar içinde kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde işler biraz yolunda gitmeyebilir.

8 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 8 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

YENGEÇ

İş ve kariyer konuları, yönetimsel gerilimler, finansal kriz ve çözümler ile ilgileneceksiniz. Rahat olmanızda fayda var.

ASLAN

Bugün hayatınıza girecek olan insanlar ile uzun bir süre bir arada olacaksınız. Ancak bu ilerleyen dönemlerde gerilimli bir birliktelik olabilir. Hayatınızı dönüştürecek etkiler var, diğer insanların düşünceleri, fikirleri, inançları sizi etkileyebilir.

BAŞAK

İş ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili büyük değişiklikler ve kopmalar meydana gelebilir. İş yerinizde gerilimli saatler geçirebilirsiniz. Telefon trafiğiniz çok yoğun olacak.

TERAZİ

Ortaklıklar ve varsa sevgilinizle veya eşinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Bekar olan Teraziler için aşk hayatında hareketli bir gün sizi bekliyor. Çocukların sağlığı ve eş sağlığı konusunda ateşli hastalıklar zuhur edebilir. Dikkatli davranmakta fayda var.

AKREP

Aile içinde önemli bir sağlık sorunu ile sizin ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi sağlığınıza da önem göstermeniz gereken bir gün olacak. Yaşam alanlarınız değişiyor, evinizin içinde büyük değişimler meydana gelecek. İş yerinizde baş gösteren gerilimler sizi gün boyu etkileyebilir.

YAY

Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili ertelediğiniz meseleler tekrar gündeme gelebilir. İletişim konusunda yoğunluk ve gerilim yaşanabilirsiniz. Hayatınızdaki eril figürler ile tartışma içine girebilirsiniz.

OĞLAK

Bugün gündeminiz mali konular. Ev içinde yapılacak tadilat, elektronik alet tamiri gibi konular ile ilgileneceğiniz bir gün olacak. Gergin günü, evinizde yapacağınız ufak değişimlerle atlatmaya çalışabilirsiniz.

KOVA

Bugün başka kişi veya kurumlarla olan konular hakkında fikir ayrılığı yaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ile tartışabilirsiniz. Stresinizi yönetmek için yakın çevrenizde sizden yaşca genç olan insanlarla yoğun iletişim halinde olacaksınız.

BALIK

Bugün finansal konular oldukça can sıkıcı olabilir. İç dünyanıza yönelerek gerilimi en aza indirmeye ve kendi kendinize düşünmeye çalışabilirsiniz.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK