Ay Yay burcunda ilerlemesine devam ediyor. Gezip dolaşmak için fırsatınız varsa bir dakika bile durmayın.

KOÇ

12 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 12 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

İlişkinizde duygusal güveni pekiştirme zamanı. Bugün, partnerinizle açık iletişim kurarak duygusal ihtiyaçları anlamaya çalışın. Bugün çokça hareket etmeye gereksinim duyabilirsin. Sana heyecan veren kimi işler, fikir ve hususlar üzerine uzun sohbetler edebilirsin. Fakat bugün konuştuğun şahıslara dikkat etmelisin. Daha sonra fikirlerini diğerlerinden duymamak için tedbir almalı, yaratıcı gücünü kendin için yarar sağlayacak biçimde kullanmalısın. Günün heyecanını enerjini güçlendirerek tamamlamak için fizikî aktivitelere vakit ayırabilirsin.

BOĞA

Toplumsal etkileşimlerinizi kullanarak finansal fırsatları değerlendirin. Sosyal ağlarınız ve işbirlikleri size maddi açıdan fayda sağlayabilir. Bugün bağlantılarında bir kadro meseleler yaşayabilirsin. Ailevi meselelerin gündeme gelmesi sonucunda uzun süren görüşmeler yapabilirsin. İşin içinden çıkamadığını hissettiğin anlar olabilir. Bu anlarda yakın dostlarından yahut güvendiğin aile büyüklerinden dayanak alabilirsin. İkili ilgilerinde yaşanan problemleri çözmene yardım edecek en âlâ şeyin ise sevdiklerinle temas kurmak olduğunu hissedebilirsini.

İKİZLER

Vücut ve zihin sağlığınıza dikkat edin. Bugün, egzersiz yapmak ve yaratıcı aktivitelere zaman ayırmak sizi canlandırabilir. Bugün saklı yeteneklerini ortaya çıkarmalısın. İçindeki cevheri ortaya çıkarmak için uygun bir gün olabilir! Hayat gücün yüksek olduğu ve etrafına ışık saçtığın bir gün seni bekliyor. Renkli kişiliğin, yeteneklerin ve stilinle dikkat çekmeye hazır olmalısın. Bir müddettir hayalini kurduğun ne varsa elde etmek üzeresin. 

YENGEÇ

Uykunuzun süresine dikkat edin. Bugün, uyku rutininizi oluşturarak daha düzenli bir uyku alışkanlığı oluşturabilirsiniz. Bugün gelecek hakkında baş yorabilirsin. Geleceğe dair fikirlerin şu anını etkileme ihtimali yüksek. Odak noktanı yanlışsız belirleyerek gününü güzelleştirebilirsin. Kısa ve uzun vadeli planlar yaparak hayatının bundan sonraki evrelerinde yaşanabilecek dert ya da belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsin.

ASLAN

İletişimde netlik ve dürüstlük önemli. Bugün, gerektiğinde sınırları belirleyin ve duygularınızı açıkça ifade edin. Bugün paydaşlık bahisleri gündeme gelebilir. Özel hayatını ya da profesyonel hayatını etkileyecek bir karar alman gerekebilir. Evlilik yahut para mevzularında paydaşlıklar için hazırlık yapıyor olabilirsin. Bağlılık, inanç ve tertip gerektiren bu karar ile yaşantın değişebilir. Tek yapman gereken hayat şeklini ne kadar değiştirmek istediğine karar vermek. 

BAŞAK

Öfkeli hissettiğinizde, duygularınızı ifade etmek için açık iletişimi tercih edin. Bugün, yakınlarınıza duygusal durumunuzu paylaşmak önemli. Bugün kararsız kaldığın kimi hususlarda ilerleme sarf edebilirsin. Bir oldukça kararlı olduğun ve akılcı fikirler ürettiğin bir gün seni bekliyor. Geliştirdiğin fikirler, sunduğun tahliller değerli bireylerin kulağına gidebilir. İş ömründe süratli bir yükselişe geçmeni sağlayabilir. Bu ortalar ailene ve dostlarına da vakit ayırmayı ihmal etmemelisin. 

TERAZİ

Anlaşılmadığınızı hissettiğinizde sakin kalmaya çalışın. Bugün, karşı tarafın bakış açısını anlamak için biraz daha çaba sarf edin. Bugün konfor alanının dışına çıkabilirsin. Kendini biraz huzursuz hissedebilir, lakin emin adımlarla ilerleyerek muvaffakiyet elde edebilirsin. Dışına çıktığın hudutlar, alışılmış sistemini korkusuzca değiştirmek mesleğinde yeni bir rota çizmeni sağlayabilir. Hayatın karmaşasını bitirmek üzeresin… Bir de sıhhatine dikkat emelisin. Küçük kazalar ve dikkatsizlikler canını sıkabilir.

AKREP

Bugün, iletişim yeteneklerinizi romantik ilişkilerde kullanabilirsiniz. Sevdiğinizle duygusal düzeyde derinleşmek için zaman ayırın. Bugün zihin geliştiren idmanlara vakit ayırabilirsin. Bulmaca, sudoku ve satranç üzere aktivitelerle niyetlerini tertibe sokabilirsin. Zihine ve tıpkı anda bir çok kanıyı yönetme dürtüne âlâ gelebilecek bu aktiviteler sayesinde kuruntulardan uzaklaşabilirsin. Mesleğini tehlikeye atacak tartışmalara girmekten kurtulabilirsin! Dikkatli ol…

YAY

Sabırlı ve kararlı bir şekilde maddi hedeflerinizi gözden geçirin. Uzun vadeli yatırımları düşünmek için uygun bir gün. Bugün içgüdülerine güvenmelisin! Sezgilerinin yüksek olduğu bir gün seni bekliyor. Fikirlerin ötesini, insanların gerçek yüzünü görüyor gibisin! Fark ettiğin kimi gerçekler romantik alakana yansıyabilir. Çözmekte zorlandığın sıkıntılar aslında düşündüğünden kolay olabilir. Partnerinle arandaki tansiyonun azaldığı, hatta bittiği ölçülü bir sürece hazırsın. 

OĞLAK

Bugün, duygusal sağlığınıza özen gösterin. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve duygusal dengeyi korumak önemli. Bugün özel bir davet yahut aktifliğe katılabilirsin. Kendini huzursuz hissettiğin bir ortamda tüm gözlerin üzerinde olduğunu düşünebilirsin. Katiyen fark ediliyorsun… Dikkat çekiyorsun ve süreci gerçek yöneterek mesleğini etkileyecek değerli temaslar kurabilirsin. İnsanlara olan güvensizliğini az da olsa aşmalı, temkinli bir biçimde de olsa kimi kimselere yaklaşmalısın. 

KOVA

Bugün, çocuğunuzun enerjisini pozitif bir yöne kanalize etmek için etkili bir gün. Onun yaratıcılığını destekleyin ve heyecan verici aktivitelerle buluşturun. Bugün ruh eşinle karşılaşabilirsin. Gökyüzündeki hareketlilik aşk hayatını derinden etkileyecek üzere görünüyor… Kalp ritmini, hayat akışını değiştirecek o bireyle tanışabilirsin! Beklenmedik olaylar yaşayabilir, heyecanlı ve keyifli bir gün geçirebilirsin. Tatlı telaşlar, hoş anlar ve unutulmaz mutluluklar sizi bekliyor. Bu ortada sıhhatine da dikkat etmelisin.

BALIK

Öfkenizi aile içinde yönetme konusunda bugün ekstra dikkatli olun. Empati kurarak duygusal dengenizi korumaya çalışın. Bugün maddi mevzularda sorun yaşayabilirsin. Bütçe planlaması konusunda bir kadro yanlışlar yapabilirsin. Beklenmedik harcamalar ya da gözden kaçan gereksinim kalemleri canını sıkabilir. Maddi hususların dışında manevi manada huzur bulabilirsin. Sevdiklerinin, partnerin, eşin, kardeşin yahut çocuklarından takviye alabilirsin. 

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK