Ay saat: 09:48 ile  18:31 arasında boşlukta sonra Oğlak   burcuna geçecek. Çalışıp iş bitirmek için ideal bir gün.  

KOÇ

Bugün, aile bağlarınız ve romantizmi dengeleyin. Sevgilinizle keyifli bir gün geçirerek duygusal bağlarınızı güçlendirin. Bugün kullandığın teknolojik aletlerle sorun yaşayabilirsin. Teknik arızalar nedeniyle vakit kaybedebilir, planlarının ve günlük rutinlerinin gerisinde kalabilirsin. İşlerin yetişmemesi paniklemene neden olabilir. Lakin sakin kalarak kısa vakitte durumu güzelleştirebilir ve sıkıntıları çözebilirsin. Tekrar de bugün dinlenme fırsatı bulamayabilirsin. 

BOĞA

Öfkenizi toplum içinde ifade etme konusunda dikkatli olun. Bugün, konuşma özgürlüğünüzü korurken başkalarının duygularına saygı gösterin. Bugün dikkat dağınıklığı ve dalgınlık yaşayabilirsin. Üzerine çalıştığın işe odaklanmakta zorluk çekmenin birinci nedeni Merkür gerilemesi olabilir. Ancak bir başka nedeni de göz gerisi etmemeliyiz. Sen bu işi yapmak istemiyor üzeresin. İstemediğin bir işi zorla yapmak başarılı olma bahtını azaltabilir. Muvaffakiyete ulaşmak için kendini toplamalı ya da daha çok sevebileceğin şeylere yönelisin.

İKİZLER

Hedeflerinize ulaşmak için uzun vadeli planlar yapın. İstikrarlı adımlar ve disiplin finansal başarıya giden yolda size yardımcı olacaktır. Bugün bir ekip irtibat problemleri yaşayabilirsin. Karşı karşıya geldiğin ve teğe bir irtibat kurduğun şahıslara yanlış bildiriler verebilirsin. Kendi iç dünyanda yaşadığın karışıklık çevrenki şahıslara yansıyabilir. Sıkıntı durumda kalmamak için dikkatli olmak isteyebilirsin. Bilhassa iş ortamında yeni tanıştığın bireyler ve yöneticilerle diyalog kurarken daha net olmaya çalışmanda yarar var.

YENGEÇ 

Detaylara dikkat ederek sağlıklı alışkanlıklar geliştirin. Düzenli kontroller ve sağlık rutinleri önemli. Bugün maksadı şaşırabilirsin. Profesyonel yaşantınız ile toplumsal hayatınız birbirine girebilir. Gerilim düzeyin bir epey yüksek olduğu bugün dikkatli olmaya gereksinimin var. İçsel dengeyi bularak hayatını yoluna sokman gerekebilir. Merkür’ün geri gitmeye başladığı bugünden itibaren bir müddet hislerini yönetmekte zorlanabilirsin. Sakin olmaya çalışmalısın. 

ASLAN

Bugün, ifade etmek istediğiniz duyguları doğrudan ifade edin. Kapalı kapılar ardında konuşmak yerine açık ve dürüst iletişimi tercih edin. Bugün değerli bir bildirisi iletmeyi unutabilirsin. Ay sonu hesaplarının yapılmaya başladığı acil bir toplantı yahut finansal sıkıntıların gündeme geldiği gergin bir ortamda bulunman gerekebilir. Tansiyonun artmasına ya da azalmasına neden olacak haber ise sende! Ama yanlışsız vakti bulmakta biraz zorlanabilirsin. Bildirisi hakikat anda, gerçek şahsa iletmeyi ihmal etme. 

BAŞAK

Bugün, enerjinizi dengede tutmaya odaklanın. Egzersiz ve beslenme alışkanlıklarınıza dikkat ederek bedeninizi güçlendirin. Bugün hayatında değerli değişiklikler yapmak istiyorsan, denetimi eline almalısın. Bilgece davranmalı, süreci en âlâ biçimde yönetmelisin. Değişim sancılı bir süreçtir ve ziyadesiyle dikkat gerektirir. Bu yüzden her şeyi iki kere denetim etmelisin. Aslında etrafındaki çabucak herekesin yaptığı işi göz ucuyla da olsa denetlediğini biliyoruz, ancak bu kere imzalayacağın metinleri de tekrar tekrar okuman gerekebilir.

TERAZİ

Aşkı kutlamak ve romantik anları paylaşmak için harika bir gün. Sevdiğinizle birlikte keyifli aktiviteler planlayın. Bugün geri giden Merkür’den olumlu manada etkilenmek için olayları fazla ciddiye almamalısın. Her anın tadını çıkarmaya odaklanmalısın. Günlük rutinlerini ve nizamını muhafazalı, kendinde de vakit ayırmalısın. Yaşanabilecek aksilikler, tartışma ve gerginlikler karşısında sakin kalması gereken taraf olabilirsin. Bol şans! 

AKREP

Bugün, çocuğunuzla birlikte sosyal ilişkilerini güçlendirecek aktiviteler düzenleyin. Paylaşımcılığı teşvik edin ve arkadaşlık ilişkilerini destekleyin. Bugün kendini öbür insanlara anlatmak yerine içine dönmeye muhtaçlık duyabilirsin. İç müşahede yapmayı tercih ettiğin sessiz bir gün seni bekliyor. Bir yandan olayları izlerken bir yanda da kendini konuştuklarını ve bu güne kadar anlattıklarını düşünürken bulabilirsin. Hislerini paylaşmak konusunda çabuk etmek istemediğin durumlar ortaya çıkabilir. Artık içini kemiren kuşkulara bir son verebilirsin. 

YAY

Dengeli iletişim sağlama zamanı. Bugün, duygusal ifadeleri dengelemek ve her iki tarafın da görüşlerini önemsemek önemli. Bugün meditasyon yaparak zihnini boşaltmak sana derin bir huzur sağlayabilir. Dinginleşen zihninle daha sağlıklı kararlar alman ve Merkür gerilemesinde hayatını yoluna sokman mümkün olabilir. Günün şanslı burcu olabilirsin. Lakin bunun için sakinliğini müdafaan, dingin ve anlayışlı kalman büyük kıymet arz ediyor. Bazen kendine karşı da sabırlı olmalısın… 

OĞLAK

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak finansal durumunuzu iyileştirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenmek size avantaj sağlar. Bugün konuşmaktan fazla dinlemeye odaklanış üzere görünüyorsun. Kitleleri peşinden sürükleyecek konuşmalar yapabilecek yetenekte olmana karşın susarak kazanacağını hissedebilirsin. Gün uzunluğu bir çok farklı kişi ile diyalog kurman gerekebilir. Dinlemek, ruhen sakinleşmene ve fark etmene de neden olabilir. 

8 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 8 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

KOVA

İçsel dönüşümünüzü desteklemek için sağlık hedeflerinize odaklanın. Fiziksel ve ruhsal sağlığınız arasında denge kurun. Bugün geçmişte kalan fikirler, hisler ve yarım kalmış işler günyüzüne çıkabilir. Geçmiş ile gelecek çizgisi zihininizde kaybolabilir. Bunu bir fırsata çevirerek proje fikirlerini ve iş dizaynlarını geliştirebilirsin. Hayatının tozlu sayfalarından çıka gelen bir kalp kırıklığı ise kelam konusu olan biraz gözyaşı dökebilirsin… Bu husus ile ilgili yaşayacağın son hüzün ve arınma için en yanlışsız vakit gelmiş olabilir. 

BALIK

Detaylara dikkat ederek ilişkinizi güçlendirin. Bugün, küçük sürprizler ve özel anlarla sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bugün gayelerine ulaşmak konusunda bir grup zorluklar yaşayabilirsin. Karşına çıkan pürüzlerle başa çıkmak için azimli ve sakin olmalısın. Her zamanki üzere sorumluluk alarak tahlile ulaşacağını düşünüyor olabilirsin. Fakat bu defa biraz da müşahede yapman ve diğerlerine sorumluluk vermen de gerekebilir. Kadronun bir modülü olmak ve sorumluluk sahibi bir grup arkadaşı yerine; vazife dağıtımı yapan bir başkan olman gerekebilir.  

Kaynak: PERVİN İNCE