Bugün ay balık burcundaki seyahatine devam ediyor, gün içinde venüs ile oluşturacağı dik açı kalp kırıklıklarına neden olabilir. Duygularımızı ifade etmeye çalışırken sınırlarımızı zorlayabiliriz.Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim bazı ilişkilerin kopmasına neden olabilir. Maddi kayıplara dikkat edilmeli.  

KOÇ

Sevgili Koç, bugün hissiyatınıza göre harekete geçecek, hukuk, eğitim, seyahatler konusunda ufak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek adına harekete geçmeniz gereken bir gün. 

BOĞA

Sevgili Boğa,  bugün bazı arkadaşlarınızla duygusal açıdan kırgınlıklar yaşanabilir. Maddi beklentilerin yükseldiği, sağlığınıza, bağışıklığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. 

İKİZLER

Sevgili İkizler, kariyeriniz, işinizle ilgili belirsizlikler yaşanabilir, ortaklarınız ve partnerinizle gerilim yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz yoğun, size zarar verecek insanlardan korunuyorsunuz. 

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün eğitimler, seyahatler, hukuksal konularla ilgilenecek. Yapılan haksızlıklar karşısında savunmasız hissedebilirsiniz. 

ASLAN

Sevgili Aslan,  bugün maddi kayıplar, aşk hayatınızla ilgili sorunlar meydana gelebilir. Işinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

BAŞAK

Sevgili Başak, partneriniz ve ortaklarınızla uzlaşıya varmak zor olabilir. Aileniz ve partneriniz arasında kalabilirsiniz. Olayların içine çekilmeden uzakta kalmak doğru olacaktır. 

TERAZİ

 Sevgili Terazi, bugün mental olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz, sağlığınıza dikkat edin. Çalışma ortamınızdaki belirsizliklerden sıkılabilir, kapalı alanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Trafikte dikkatli olun, ufak kazalar yaşama ihtimaliniz yüksek. 

AKREP

Sevgili Akrep, aşk hayatınızla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yatırımlar konusunda kayıplar verebileceğiniz bir gün, karar vermek için iyice düşünün. 

YAY

Sevgili Yay, aile içinde ev yaşantınızla ilgili sorunlar gündeminizde olacaktır. Iş ve itibarınızla ilgili ani değişimlere dikkat güvendiğiniz insanları tekrar gözden geçireceksiniz. Yaşanan kayıplar sizi üzmesin, kariyer hayatınızla ilgili atacağınız somut adımlar sizi destekleyecek. 

OĞLAK

Sevgili Oğlak,  yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişimde olacak ve bu ortamlardan hızla uzaklaşmak isteyeceksiniz. Duygusal açıdan sizi iyi hissettirmeyen insanların yaşatacağı hayal kırıklıklarına karşı dikkat edin. Hayallerinizi gerçekleştirmenize engel olan insanlar olacaktır ancak bunlara takılmayın. 

KOVA

Sevgili Kova,  maddi kayıplar yaşayabilir veya arkadaşlarınızın maddi ihtiyaçlarına destek olabilirsiniz. Karamsar düşünceler ile hareket etmemelisiniz. 

BALIK

Sevgili Balık,  bugün duygusal olarak kırgınlığınızı dile getirecek ve yakın çevrenizle ilgili bazı kopukluklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha net olmalısınız. 

Kaynak: PERVİN İNCE