24 Nisan Çarşamba günü televizyondaki tüm dizi, film ve programları sizler için hazırladık. İşte eve geldiğinizde keyifli bir şekilde izleyeceğiniz diziler…

İşten eve gidince bugün ne izlesem diye düşündüğünüz bir gün daha… Karar vermenizde yardımcı olmak adına sizler için bu akşamki tv kanallarında olan bütün dizi, film ve programları dizler için derledik. İşte bütün günün stresini, yorgunluğunu, sıkıntısını ve negatif enerjisini atabileceğiniz dizi, film ve tv programları:

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Taş Kağıt Makas bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Taş Kağıt Makas dizisinde bu akşam izleyicileri çok heyecanlı sahneler bekliyor. Bu akşam 20.00’de ekranlarınızın başına geçin deriz…

Başrollerini  Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ'ın paylaştığı ve izleyiciler tarafından çok beğenilen bir Show TV dizisi olan Sandık Kokusu bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak. Sanık Kokusu izleyicisi her hafta diziyi merakla takip ettiği gibi bu haftada dizide neler olacak diye merakla saat 20.00’yi bekliyor.

21 Nisan Pazar TV'de neler var? 21 Nisan Pazar TV'de neler var?

NOW TV'nin reytinglerinde oldukça fazla düşüşe geçtiği dizisi Şahane Hayatım bu akşam saat 20.00’de NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Reytinglerdeki düşüşten kaynaklı olarak NOW TV dizisi olan Şahane Hayatım bitecek mi? Ne zaman bitiyor? gibi söylentilerde duyulmasına rağmen Şahane Hayatım ekranlara gelmeye devam ediyor. Bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile Şahane Hayatım ekranlarda izleyicilerle buluşacak.

Bu akşam ATV ekranlarında başrolünde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer, Emre Bey, Çağrı Şensoy’un olduğu izleyiciler tarafından merakla ve severek takip edilen dizisi Kuruluş Osman bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile ekranlarınıza gelecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ