22 Nisan Pazartesi akşamı ATV, Show TV, Kanal D, Star TV, NOW TV kanallarında hangi diziler var? İşte bu akşamki TV yayın akışı…

Haftanın ilk gününde Pazatesi sendromunu ve bütün gün çalışmanın yorgunluğunu üzerinizden atmanız için bu akşam tv'de neler var sizler için hazırladık.

22 Nisan'da birbirinden eğlenceli film ve diziler tv ekranlarında olacak. İşte o dizi ve filmler:

Kanal D'nin başlarda oldukça tepki çeken fakat şimdi ise izleyicilerin severek takip ettiği dizisi İnci Taneleri bugün saat 20.00'de yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. 

Bu akşamki bölümde İnci Taneleri'nde, Azem, Piraye ve Dilber arasında bir seçim yapacak ve Dilber’den ayrılır. Azem’in kendisinden ayrılmasıyla Dilber sıkıntılı günler yaşayacak. Aynı zamanda da Piraye ve Azem arasında olaylar hızla değişecek. Piraye ve Azem'in arasındaki olaylar izleyicilerde oldukça büyük merak uyandırdı.

Show TV’de bu akşam sevilen eğlence programlarından Güldür Güldür Show saat 20.00’de ekranlarda olacak.

Dilan Polat çıkarıldığı mahkemede gözyaşlarına boğuldu Dilan Polat çıkarıldığı mahkemede gözyaşlarına boğuldu

NOW TV’de oldukça ses getiren ve başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de 15. bölümü ile NOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Star TV’nin yeni dizisi Ömer bugün akşam saat 20.00’de Star tv ekranlarında olacak. Ömer dizisi bu akşam oldukça hareketli ve heyecanlı olan yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Ömer'de bu haftaki yeni bölümünde neler olacak izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

ATV ekranlarında bu akşam film gecesi olacak. Akşam saat 20.00’de başlayacak olan Dayı filmi, Türk sineması severlerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ