Bugün sabah 06:30 ile 07:49 saatleri arasında ay boşlukta olacak, güne başkarken enerjimizin tükendiğini artık hissizleştiğimizi düşünebiliriz. Ay’ın sabah saatlerinde Merkür ile gerçekleşecek dik açısı ticari anlaşmalarda acelecilik sebebiyle sorunlar oluşabileceğini gösteriyor. Sabah sakin kalıp yetiştirmeniz gereken işler ile ilgili zihninizi toparlamalısınız. Kendi kendinize kavga etmeyi bırakın. Ulaşım ve iletişim konularında zorluklar yaşanabilir. Sabah saatlerinde trafikte olacaksanız kimseyle tartışmamaya özen gösterin. İhmaller sonucunda yaşanacak kazalar günü diyebilirim, tedbirsiz harekete geçmeyin.  

KOÇ

Sevgili Koç, bugün işiniz çok, yetiştirmeye çalışırken sizi oyalayacak küçük kazalar yaşanabilir. Duygularınızı ifade ederken net olacaksınız ancak etrafınızdaki insanlar ile çatışma yaşatabilir. Baş ağrıları yoğun olabilir. 

BOĞA

Sevgili Boğa, iç dünyanız karışık, duygularınızı tam tartamadığınız, zihniniz ile duygularınız arasında gidip geldiğiniz deneyimler sizi bekliyor. Unutkanlık, dalgınlık etkisi yüksek yapacağınız işler ile ilgili dikkatinizi toplamaya çalışın. 

İKİZLER

Sevgili İkizler, sosyalleşecek, insanlar ile daha fazla etkileşimde bulunacaksınız. Sabah saatlerinde söylemlerinize dikkat etmelisiniz gerilimler yaşanabilir.  

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, kariyer hayatınızla ilgili meseleler gündeminizde, ortaklarınızla ilgili fikirsel ayrılıklar yaşanabilir. Alınacak kararlar ile ilgili ilerleme sağlayamayabilirsiniz. Yarını bekleyin. 

ASLAN

Sevgili Aslan, bugün eğitimler, seyahatler, hukuksal konular ile daha fazla ilgileneceksiniz. İş ortamınızda yaşanan haksızlıklara karşı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Üzülmeyin bu durum uzun sürmeyecek. 

BAŞAK

Sevgili Başak, bugün sezgileriniz sizi yanıltabilir, mantıklı düşünemeyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili dikkatli olmalısınız ateşli rahatsızlıklar yaşanabilir. 

TERAZİ

Sevgili Terazi, eşiniz, ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Evinizdeki teknolojik aletler ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. Aile içinde gerilimli tartışmalar yaşanabilir. 

AKREP

Sevgili Akrep, bugün sağlığa dikkat, üst solunum rahatsızlıkları, ateşlenmeler, alerjik durumlar yaşanabilir. Beklenmedik kazalar yaşanabilir. 

YAY

Sevgili Yay, çocuğunuz veya aşk hayatınızda sizi zorlayan durumlar meydana gelebilir.  Yatırımlar konusunda acele karar vermemeniz bir gün. Insanlar sizi duygusal açıdan sizi incitecek yaklaşımlar sergileyebilir. 

OĞLAK

Sevgili Oğlak, aile içinde iletişim gerginliği yaşanabilir, ev içinde ateşle ilgili tehlikelere dikkat edin. Aile içindeki bireylerin sağlık durumları gündeminizde olacak. 

KOVA

Sevgili Kova, bugün yolculuklara dikkat, yolda kalabilir veya kaza yapabilirsiniz. İletişim konusunda fevriliklere dikkat özellikle trafikte sakin kalmanızda fayda var.

BALIK

Sevgili Balık, bugün para yönetimi, kazanlar ile ilgili eni kararlar alacaksınız. Harekete geçmek için öğleden sonra hatta yarını bekleyebilirsiniz. 

Kaynak: PERVİN İNCE