Ay bugün saat 13:49 ile 17:29 arasında boşlukta olacak sonra Balık burcuna geçecek. Bugün gün ortasında bu ay boşluk saatlerini boş işlerle geçirin.  

KOÇ

Sosyal çevrenizde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak için açık olun ve paylaşım ve işbirliği için uygun zeminler oluşturun. Bugün ferdî alanlarını genişletmek isteyebilirsin. İş yoğunluğu yüksek bir güne başlamış olabilir, kendine vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Bu nedenle gün içerisinde dert düzeyin arttığı gerilimli anlar yaşayabilirsin. İstekli olduğun mevzular değişebilir, yeni edineceğin hobi sayesinde ferdî alan tasanı azaltabilir ve kendine gereksinimin olan vakti ayırabilirsin. 

BOĞA

İş hayatında daha fazla sorumluluk almanız gereken bir döneme giriyor olabilirsiniz. Güveninizi yükseltin ve liderlik becerilerinizi gösterme fırsatlarını değerlendirin. Bugün lükslerini ve dileklerini ön plana çıkarmak isteyebilirsin. Bu nedenle ikili ilgilerinde de kendini önceliklendirmeye ihtimam gösterebilirsin. Münasebetlerinde istikrar ve ahengi sağlamak konusunda zorluk çekebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde kendin kadar karşı tarafı da önemsemen gereken anlar yaşayabilirsin. İç huzurunu sağlamak için biraz da kendinle baş başa kalman gerekebilir.

İKİZLER

Yakın ilişkilerinizde duygusal bir derinleşme yaşanabilir. Sevdiklerinize daha fazla zaman ayırın ve duygularınızı açıkça ifade edin. Empati ve anlayışınızla sevdiklerinizi destekleyin. Bugün büyük bir hevesle uzak yerlere seyahat planı yapabilirsin. Yurt dışı seyahati için gerekli evrakları hazırlamaya karar verebilir, seyahate çıkma muhtaçlığı duyabilirsin. Farklı kültürlerden yeni beşerlerle tanışmak, arayış içerisindeki ruhuna uygun gelebilir. İçinde bulunduğun toplumdan uzaklaşmak, hayatınla ilgili kıymetli kararlar alırken sana yol gösterici olabilir. Ruhen ve bedenen bulunduğun pozisyondan uzaklaşma hissi seni yollara düşürebilir.

YENGEÇ

Finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir zaman dilimindesiniz. Harcamalarınızı kontrol altında tutun ve bütçenize sadık kalın. Yatırım fırsatlarını iyice araştırın. Bugün yoğunlukla şahsî gelişim mevzularına odaklanabilirsin. Haftanın birinci günü iş ile ilgili bahislerle ve ağır bir biçimde geçebilir. Ama bu durum senin için bir fırsata dönüşebilir. Fikirlerin, kanıların ve ferdî gelişim konusundaki hassasiyetin ufkunu açabilir. Günün aşkta kazanan burcu sensin! Duygusal münasebetlerine gün içerisinde güzelleşme, tamir ve değişim hakim olabilir.

ASLAN

Kişisel gelişiminize odaklanmak için mükemmel bir dönemdesiniz. Kendinizi tanımak, zihinsel ve ruhsal olarak büyümek için içsel yolculuklara çıkın. Bugün güçlü iş ilişkileri kurabilirsin. Haftaya çalışma hayatına tesir edecek süratli gelişmelerle başlayabilirsin. Kuracağın temas ve diyaloglardan beklentinin üzerinde yarar sağlayabilirsin. Sendromsuz bir pazartesi seni bekliyor üzere görünüyor. Mesleğinde değişim ve gelişim döngüsüne hazır olmalısın. Gün sonunda kendini halsiz hissedebilirsin. Bugün sıhhatine dikkat etmende de yarar var. 

BAŞAK

Sağlığınıza özen göstermeniz önemli. Dengeli beslenme, egzersiz ve düzenli dinlenme alışkanlıklarıyla sağlığınızı destekleyin. İyi hissetmek için kendinize zaman ayırın. Bugün sevdiklerinle ilgili kıymetli kararlar almak ve insiyatif kullanmak zorunda kalabilirsin. Karar basamağında ince eleyip sık dokuyacak vaktin de olmayabilir. Ağır niyetler içerisinde olduğun bu anlarda, ısrarcı bir formda sana yol göstermek isteyen aile bireyleriyle karşılaşabilirsin. Tam da aile bireyleri ile yaşayabileceğin bu gerilimli süreçte yanında olmasını istediğin o kişinin elini omzunda bulabilirsin.

TERAZİ

Bugün içsel huzur ve denge arayışında olabilirsiniz. Meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi aktivitelerle zihninizi sakinleştirin ve ruhunuzu besleyin. Bugün yeni haftanın en ağır ancak en keyifli günü olabilir. Günlük işlerini ve sorumluluklarını uygun organize etmen gerekebilir. Bugün tüm haftanın âlâ geçmesini sağlayacak sürprizlerle karşılaşabilirsin. Haftanın birinci gününde meslek ve para ile ilgili hususlarda en şanslı ve yararlı burç sensin. Gözünü açık tutmalı, karşına çıkacak fırsatları en âlâ biçimde değerlendirmeye itina göstermelisin.

AKREP

İlişkilerde iletişim becerilerinizi geliştirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Karşılıklı anlayış ve saygıya dayalı iletişim kurun, duygularınızı net bir şekilde ifade edin. Bugün hayatın denetimin dışına çıkmasına müsaade vermen gerekebilir. Bilhassa evlilik ve paydaşlık üzere mevzularda ipleri elinde tutmak istiyor olsan da bugün hayatında bir grup değişiklikler yaşanabilir. Vaktini aile büyükleriyle geçirmek istediğin yahut sorumluluklardan uzaklaştırmak istediğin bir gün olabilir. Tahminen de artık senin için de reset tuşuna basmanın vakti gelmiştir. Zihni dinlendirmek sana yeterli gelebilir. 

YAY

İş hayatında yeni projelere veya fırsatlara açık olmanız gereken bir gün. Yeteneklerinizi sergilemek ve yaratıcılığınızı kullanmak için cesur adımlar atın. Bugün maddi işler ve bütçe açıkları kelam konusu olabilir. Finansal hususları planlamak bugün düşündüğünden daha güç olabilir. Günün sonunda çok çıkarlı çıkman mümkün. Ancak yatırım konusunda danışmanlardan takviye almanda yarar var. Yaratıcı kişiliğin ve sanatsal istikametlerin sayesinde sahip olduğun farklı bakış açısı gelişiminde kıymetli rol oynayabilir. Yeteneklerini ön planda tutmaya dikkat etmelisin.

OĞLAK

Aile ilişkilerinde uyum ve sevgi odaklı bir yaklaşım benimseyin. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin, birbirinizi destekleyin ve birlikte keyifli anılar biriktirin. Bugün ailevi sorunlara odaklanman gerekebilir. Duygusal açıdan hassas olduğun bir gün yaşayabilirsin. Hislerinin yoğunluğu ve aile içerisindeki sorunlar nedeniyle gergin anlar yaşayabilirsin. Ruhsal istikrara ulaşmak için vakit gereksinimin var. Sevdiklerinle huzurlu bir ortama kavuşmak için akşam saatlerinde geniş sofralar kurulması gerekebilir. Günün son saatlerine yanlışsız yorgunluğun getirdiği eklem ve beden ağrıları yaşayabilirsin. Sıhhatine dikkat etmelisin.

KOVA

7 Şubat günlük burç yorumu! Bugün burcun ne söylüyor? 7 Şubat günlük burç yorumu! Bugün burcun ne söylüyor?

Maddi konularda dikkatli olun ve harcamalarınızı kontrol altında tutun. Finansal planlama yapın, gereksiz masraflardan kaçının ve tasarruf alışkanlığı edinin. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hazırsın. Hayatının çabucak her konusunda yenilenme, değişim ve dönüşüm hakim olabilir. Sakin yanların sayesinde dönüşüm sürecini mesleğinde gelişim fırsatına çevirebilirsin. İkili bağlarında de değişimin ayak sesleri duyuluyor. Kendini romantik ve duygusal konuşmalar içerisinde bulabilirsin. Hoş hislerle huzur seni bekliyor. 

BALIK

Kişisel gelişiminize odaklanın ve yeni beceriler öğrenmek için fırsatları değerlendirin. Kendinizi sürekli olarak geliştirmek, potansiyelinizi ortaya çıkarmak için önemlidir. Bugün hislerini geri plana attığın diplomatik bir gün yaşayabilirsin. Beklenmedik finansal gelişmeler ve işle ilgili sorunlarda önemli bir yoğunluk yaşanabilir. Süreci en güzel halde yönetmek için disiplinli olman gerekebilir. Kararlı, disiplinli ve profesyonel bir gün seni bekliyor. Bu işlerin içinden çıkabilecek en yanlışsız kişi sensin. Tek yapman gereken daha az duygusal olmak üzere görünüyor.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK