23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında gençlerinin sevgilisi rap sanatçısı Norm Ender, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı.

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (14)

Konsere binlerce Manisalı katılım sağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP İl Başkanı İlksen Özalper gece boyunca konseri gençlerle birlikte alanda izledi.

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (6)

Yer gök parla ile inledi

Manisalı vatandaşlar gece boyunca santçının şarkılarıyla coştu. Asıl sürpriz ise gecenin sonunda geldi. Norm Ender, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı için beslediği 'Parla' isimli marşı 100 minik öğrenciyle beraber söyledi. 

Manisa Norm Ender Konserine 'Parla' Damga Vurdu (5)

Norm Ender; "Belkide Türkiye tarihinde ilk kez böyle bir şeye şahit olacaksınız" diyerek minik öğrencileri sahneye davet etti.

Gönüllü gençler Manisa'yı gezdi Gönüllü gençler Manisa'yı gezdi

100 minik okul öğrencisinin sahneye çıkmasının ardından sahneye Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay çocuklara eşlik etmek için çıktı. 

Manisa Norm Ender Konserine 'Parla' Damga Vurdu (2)

Parla'nın çalınmaya başlamasıyla beraber konfetiler patladı ve 100 minik öğrenci hep bir ağızdan Norm Ender'in Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı için beslediği 'Parla' isimli marşı söyledi. 

Manisa Norm Ender Konserine 'Parla' Damga Vurdu (4)

Vatandaşlar tarafından coşkuyla dinlenen marş 'bir daha bir daha' seslerinin yankılanın ardından tekrar söylendi. Marşın tekrarında ise Manisalı bütün vatandaşlar hep bir ağızdan minik öğrencilere alkışlar ile eşlik etti.

Muhabir: RESULENUR KANTAR