Bugün gökyüzünde Ay ile Mars karşıt açıda olacak. Duygusal çatışmaların yoğun yaşanacağı, iş ve aile konuları arasında denge kurulmaya çalıştığımız bir gün olabilir. Herkesin kendi sınırlarını çektiği ve orta nokta bulmakta zorlandığı gergin bir gün olabilir.

KOÇ

Sevgili Koç, aileniz ve işiniz arasında çatışma çıkacak olaylar çıkabilir. Hem bedenen hem de ruhen güçsüz hissedebilirsiniz.

BOĞA

Sevgili Boğa, kardeşler, yakın çevre ve komşular ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Yaşanan diyaloglar sizi yaralayabilir.

İKİZLER

Sevgili İkizler, maddi kaynaklar ve giderler konusunda gergin hissedebilirsiniz. Yaratıcı yönden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ

Sevgili Yengeç, bugün etrafınızdaki insanların sizi incittiğini hissedebilirsiniz. Özellikle eşiniz ve ortaklarınızla ilgili savunmasız hissedeceğiniz diyaloglar gelişebilir.

ASLAN

Sevgili Aslan, mental olarak kendinizi çok yorgun hissedebilir, çalışma hayatınızda haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Iletişim kurmaktan kaçınacağınız bir gün olabilir. Mide rahatsızlıklarına karşı kullandığınız ilaçlara, tükettiğiniz gıdalara dikkat etmelisiniz.

BAŞAK

Sevgili Başak, bugün sosyal itibarınızı düşünerek hareket edeceksiniz, insanların olumsuz düşünce ve niyetleri karşısında kırılmış hissedebilirsiniz.

TERAZİ

Sevgili Terazi, aile ve iş yaşantınızla ilgili çatışmalar bugün de devam edebilir. Denge kurma çabanız nedeniyle yanlış anlaşılabilirsiniz.

AKREP

Sevgili Akrep, akrabalar, kardeşler, konusunda çatışmalar yaşanabilir. Yakın zamanda görüştüğünüz insanlar ile hiç olmadık sebeplerden gerilim yaşabilirsiniz. Hukuk ve adalet konularıyla ilgili akıl danışmanız gereken durumlar oluşabilir.

YAY

Sevgili Yay, mali konularda yaşadığınız sıkışıklık bugün çözümlenebilir. Harcamalarınızın artacağı bir gün olacak. Ailenizden destek alabilirsiniz. 

OĞLAK

Sevgili Oğlak, partneriniz ve ortaklarınızla tartışma potansiyeliniz yüksek. Haklılık payınız yüksek ancak kırgınlıklara sebep olacak çatışmalardan kaçının. Aile bireylerinizi de ilgilendiren konularda sakin kalmakta zorluk çekebilirsiniz.

KOVA

Sevgili Kova, çalışanlarınızın sorumlulukları hakkında yeni  görev dağılımları yapabilir, beraber çalıştığınız insanlar ile çatışabilirsiniz. Bugün mental olarak kendinizi toplamakta güçlük çekebilirsiniz. Mide ve diş ile ilgili sağlık problemleri yaşanabilir.

BALIK

Sevgili Balık, aşk hayatınızla ilgili kalp kırıklıkları yaşayabilirsiniz, çocuğu olan Balıkların sağlık konuları gündeme gelebilir.

Kaynak: PERVİN İNCE