Bugün Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Duygusal olarak gergin, patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebiliriz. Güç çatışmalarının yaşandığı, inançlar ve inandığımız değerler uğruna esnemeyen bir yapıda olabiliriz. Bugün ve yarın çatışmalar, sarsıntılar, ani olumsuz olaylar gelişebilir.  

KOÇ

Aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili güç çatışmaları, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Üretken yönünüz aktif ancak yatırımlar konusunda dikkatli olmalısınız. 

BOĞA

Aile içinde gerilimli tartışmalar yaşanabilir özellikle ebeveynler arasında tartışmalar büyüyebilir. Sağlık konuları, kesiler, ameliyatlar gündeminizde olabilir. Evinizde oluşabilecek kazalara karşı dikkatli olun. 

İKİZLER

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınızla ilgili duygusal krizler yaşanabilir. Iletişim konusunda sorunlar meydana gelebilir. Anlaşma ve sözleşme yapmak için aceleci davranmayın. Kazalara karşı dikkatli olun. 

YENGEÇ

Maddi konular gündeminizde olacak. Miraslar, ödemeler, kazançlar konusunda denge arayışınız olabilir. Harcamalarınız artabilir. 

ASLAN

Bugün kendinizi gergin hissedebilir, duygularınızı ifade ederken anlaşılmadığınızı hissedebilirsiniz. Ortaklıklar ve işinizle ilgili sonlanma enerjileri hakim, bitirmek istemediğiniz ilişkiler konusunda sakin kalmanızda fayda var.

BAŞAK

Hastaneler, sağlık konuları gündeminizde olacak. Bugün yaşayacağınız olaylar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilir, insanların adaletsiz davranışlarına maruz kalabiliriniz. 

TERAZİ

Bugün bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Partnerinizle ego çatışmaları içinde kalabilir ve ilişkinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz. 

AKREP

İş yaşantınız ve kariyerinizle ilgili sizin müdahale edemediğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Ev ve aile yaşantınızla ilgili konularda gerilimler artabilir, aile sağlığına dikkat etmelisiniz.

YAY

Seyahatler, hukuksal konular, uzak akrabalar ile yaşanabilecek gerginlikler meydana gelebilir. Hareketli bir gün geçireceksiniz, öğrenme, bilme istediğiniz, olayların ardındaki hissedilen duygulara daha fazla odaklanabilirsiniz. 

OĞLAK

Lüks harcamalar yapabilir, finansal konulara daha fazla düşünecek ve bazı ortaklıkları sonlandırma kararı alabilirsiniz. Çocuğu olan oğlaklar sağlık konularıyla ilgilenecekler. 

KOVA

Partneriniz veya ortaklarınızla bir yol ayrımına gidebilirsiniz. Bugün hayatınızda duygusal sonlanma enerjileri hakim olacak.  

BALIK

Sağlık ve iş konuları gündeminizi oluşturuyor. Evcil hayvanlarınızla ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Günlük yaşantınız ve işiniz ile ilgili bazı düzenlerin değişimleri yaşanabilir. Otorite pozisyonundaki kişiler ile gerilimler yaşanabilir.

Kaynak: PERVİN İNCE