Ay Terazi  burcunda ilerlemesine devam ediyor. Güzel bir sofra hazırlayıp romantik bir yemek için ideal. 

KOÇ

Aile içindeki güveni artırın. Bugün sevdiklerinize duygusal destek sağlamak, aile ilişkilerini daha derinleştirir. Bugün hayatının denetimi büsbütün sende. İleri görüşlülüğün ve öngörü marifetlerin sayesinde önlenemez denilen sıkıntıları önleyebilirsin. Hayat kaliteni artıracak seviyede gelişmelere hazır olmalısın. Çarçabuk ticari muvaffakiyet elde edebileceğin bir gün seni bekliyor. Maddi kaynaklarını önemli yatırım araçlarıyla birleştirerek düşündüğünden de fazla kâr elde edebilirsin. 

BOĞA

Bugün partnerinizle birlikte yeni şeyler öğrenmek, ilişkinizi canlandırabilir. Ortak ilgi alanları keşfetmek, duygusal bağlarınızı güçlendirir. Bugün görülmesi gereken bir dava yahut kapanması gereken bir belge varsa; kaygılarını geride bırak ve sonuçlanmasını bekle! Bilhassa yasal mevzularda çarçabuk başarılı sonuçlar elde edeceğin bir gün seni bekliyor. Tamamlanan birtakım süreçlerin sonunda konfor alanının genişlemesi ve kendini hafiflemiş hissetmen de son derece mümkün. Toplumsal ömründe yerine oturmayan taşlar artık yerine oturabilir! 

İKİZLER

Hedeflerinize odaklanarak maddi başarıyı yakalayabilirsiniz. Finansal planlarınızı gözden geçirin sabırla adımlarını adın ve ekonomik istikrarı sağlayın. Bugün prensiplerin, sonların ve etik kıymetlerin konusunda bir epey hassassın. Bilhassa diğerlerinin hayatını etkileyecek kararlar alırken ahlaki kıymetlerinin ve prensiplerinin daha ön planda olduğu bir gün olabilir. Bu da senin saygınlığını artırmanı sağlayacak işlere imza atmanı sağlayabilir. Gün içinde vicdanının sesini dinlemek, sen şimdi fark etmeden seni iş hayatının kazananını haline getirebilir. 

YENGEÇ

Bugün, partnerinizle duygusal dengeyi bulmaya çalışın. İhtiyaçlarınızı paylaşmak ve ortak bir zemin bulmak, duygusal bağlarınızı güçlendirir. Bugün yüksek algı düzeyi, dikkat ve zihin gücü gerektiren aktivitelerde değerli rol oynayabilirsin. Zekan ve yeteneklerin bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmene neden olacak. Gözü üzerinde olan bir yabancı ile güzel ve uzun bir sohbet edebilirsin. Sürpriz tanışmalar ve flörtleşmelere hazır olun. Kim bilir tahminen de birileri kalbinizi çalabilir.

12 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor? 12 Şubat günlük burç yorumu | Bugün burcun ne söylüyor?

ASLAN

İletişim becerilerinizi güçlendirmek adına bir eğitim programına katılabilirsiniz. Bugün, sözlü ifade ve yazılı iletişim yeteneklerini geliştirmek için harika bir gün. Bugün barış getiren ikili diyaloglara hazırlıklı olmalısın. Bağlantı yeteneğin, sakin ve uzlaşmacı tutumların sayesinde dava üzere yasal süreçlerde kolay muahede sağlayabilirsin. Vakit zaman sakin olmakta zorlanabilir, lakin güçlü ikna kabiliyetini ön plana çıkararak dengeyi sağlayabilirsin.

BAŞAK

Zihinsel sağlığınızı güçlendirmek için bugün bir şeyler öğrenin. Zihinsel  dinlenme, genel sağlığını iyileştirir. Bugün geniş ve özgün bakış açın sayesinde her şeyi çok taraflı görebilirsin. Bilhassa ticari mutabakatlarda hiçbir ayrıntısı atlamamak için bu yanlarını ortaya çıkarmalısın. Dikkatli olman gereken küçük puntolarla yazılmış cümleleri, bâtın unsurları gözden kaçırmamalısın. Ayrıntıcı kişiliğin sayesinde kimsenin fark etmediği tehlikeleri ortaya çıkarabilirsin. 

TERAZİ

Aile ile birlikte yapabileceğiniz keyifli aktivitelere zaman ayırın. Bugün irtibat hünerlerini yeterli kullanarak meslek hayatında önder pozisyona geçmeni sağlayacak bir otorite sağlayabilirsin. Önder kişiliğini geri planda tutmaktan vazgeçmelisin. Ortaya çıkarmadığın yeteneklerin ve insanları kırmaktan endişelenen naif yapın nedeniyle geri planda kalabilirsin. Buna dur demek ise senin elinde. Zarafetini, asalet ve farklılığını ortaya çıkarmaya hazırsın. 

AKREP

Bugün, ilişki becerilerinizi geliştirecek bir eğitim programına katılabilirsiniz. İnsanlarla daha etkili iletişim kurmak hem kişisel hem de profesyonel hayatta başarı getirebilir. Bugün ince eleyip sık dokuyan dikkatin ve ileri görüşlülüğün bir epey yüksek. İş görüşmesi, finanasal paydaşlık buluşmaları ve meslek bağlantılarınla yapacağın görüşmelerde dikkatlin sayesinde âlâ bir izlenim bırakabilirsin. Pazarlama ve ticaret üzere hususlarda ileri görüşlü adımlar atarak tercih edilen olmanı sağlayarak kâr elde edebilirsin. Ticaret muahedeleri yapabilir yahut süratlice büyük bir satış gerçekleştirebilirsin.

YAY

Bugün kendinize zaman ayırın. Ruhsal sağlığınız için meditasyon, içsel keşif ya da sadece dinlenme sürecine dahil olabilirsiniz. Bugün bilgleliği temsil eden Merkür’ün tesirleriyle analitik düşünme yeteneklerini ve zekanı ortaya çıkaracaksın. Her şeyi her tarafıyla gördüğün bir gün seni bekliyor. Bu yüzden yakın çevrende moral ve dayanak veren kişi olabilir, iş ömründe tavsiye veren ve dikkat çeken işçi haline gelebilirsin. Katılacağın toplantılarda fikirlerini söylemekten çekinme, mesleğinde ses getirecek bir projenin sorumluluğunu üstlenme bahtı elde edebilirsin.

OĞLAK

Detaylara odaklanarak partnerinizle daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınıza dikkat etmek ve küçük detaylara önem vermek, ilişkinizi olumlu yönde etkiler. Bugün güzel bir dinleyici ve objektif bir bakış açısıyla realist bir yorumcu olman nedeniyle her zamankinden çok daha fazla takdir edilebilirsin. Bilhassa iş hayatında profesyonel kararlar almanı sağlayan bu özelliklerin düzgünleştirici yanlarının da ortaya çıkmasına neden olabilir. Günün ikinci yarısında Merkür Jüpiter açılanmasının artan tesiriyle genişleyen ufkun öncü fikirler ortaya koymana neden olabilir.

KOVA

Aileniz ile ortak hedeflere odaklanın. Bugün, aile içindeki hedeflere birlikte ulaşmak için stratejiler oluşturmak önemli. Eğitim ve öğretim süreçlerinde bir grup problemleri çarçabuk aşabilirsin. Eğitim hayatında elde etmek istediğin muvaffakiyete basitçe ulaşabilir, geleceğin ismine kıymetli adımlar atabilirsin. Artan öğrenme isteğinle şahsî gelişim hususlarına yönelebilirsin. Akademik muvaffakiyet ve akademik meslek fikirlerine bir adım daha yaklaşabilirsin. Yarın görüşmek üzere, 

BALIK

Bugün, finansal açıdan parlamak için mükemmel bir gün. Özgüveninizle iş dünyasında fark yaratın, yaratıcılığınızı finansal başarıya dönüştürün. Bugün olumlu kanılarla hayatını güzelleştirmek isteyebilirsin. Güya tüm negatiflerden uzaklaşmak için toprağa basmış üzere hafif ve huzurlu hissedebilirsin. Gelişimi destekleyen fikirlerle aile bireyleri, kardeşlerin yahut çocuklarının önünü açabilirsin. Fark yaratmak için olumlu bakış açın ve ticari teşebbüs fikirlerin yeterli! Artık harekete geçebilirsin. 

Kaynak: PERVİN İNCE