Ay saat: 04:05 ile 06:34 arasında boşlukta sonra Akrep  burcuna geçecek. Mistik konular dikkatinizi çekebilir.  

KOÇ

Derinlemesine bir konuda uzmanlaşmak için bir eğitim fırsatını değerlendirin. Bugün, uzmanlık alanındaki bilgi ve becerilerinizi genişletmek için harika bir gün. Bugün ağır geçen haftanın akabinde kendine dönebilir, iç sesini dinleyerek kendinle baş başa kalmak isteyebilirsin. Bilhassa finansal bahislerle ilgili aldığın riskler seni biraz yormuş olabilir. Biraz durulmanda yarar var. Bu süreçte alışkanlıkların değişebilir, hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilirsin. Kendine inancın sayesinde olduğundan daha güçlü ve farkındalık sahibi bir formda yeni bir yol çizmek istiyor üzeresin.

BOĞA

Duygusal derinliği artırmak için açık olun. Bugün, partneriizle daha derin konuları paylaşmak ve duygusal bağları güçlendirmek için uygun bir gün. Beklenmedik bir halde konfor alanının dışına çıkabilirsin. Anın tadını çıkarmak için elde etmen gereken bir grup özgürlükler olduğunu hissedebilirsin. Bilhassa finansal mevzularda bağlılığını koparmak ve büsbütün kendi yolunu çizmek isteyebilirsin. Senin yolunda özgürlük, çılgınlık ve başına buyrukluk var! Özüne dönüyorsun…

İKİZLER

Keşfetmeye açık olun, bu aynı zamanda finansal anlamda yeni fırsatlar bulmanızı sağlayabilir. Seyahat veya yeni projeler, gelir kaynaklarınızı artırabilir. Bugün kendini makus hissettiğin her ne varsa kurtulma, kaygılardan sıyrılma fırsatı seni bekliyor. Günün bilhassa ikinci yarısında resmen hafifleyeceksin. Ruhunu besleyen, içsel istikrara ulaşmanı sağlayan bir güzelleşme sürecine hazırlanıyorsun. Bu sırada elini tutmak isteyen yabancıya bir fırsat vermeyi de ihmal etme. Her an aşkı bulabilirsin.

YENGEÇ

Bugün aile üyelerinizle iletişim kurmaya odaklanın. Onların duygusal ihtiyaçlarına daha fazla dikkat etmek, aile bağlarını güçlendirir. Bugün sana neyin güzel geleceğini hissedeceksin! İçgüdülerin ve sezilerine güvenmelisin. Haftanın birçok vakit en çok sevilen gününde toplumsal hayatında hareketlilikler kelam konusu olabilir. Romantik ait yerine yakın çevrene vakit ayırman gerekebilir. Güzel vakit geçirmeye, hayatın keyfini çıkarmaya odaklanmalısın. Unutma, bugünün tekrarı olmayacak. 

ASLAN

Kariyer hedeflerinizi destekleyecek bir eğitim programı düşünün. Bugün, kariyerinizi daha üst seviyelere taşımak ve gereken bilgi ve becerileri edinmek için harika bir gün. Toplum hizmeti ve istekli çalışmalara katılabilirsin. Özellikle çocuklarla çalıştığın, eğitimle alakalı istekli çalışmalarda gereksinim sahiplerine önemli manada takviye verdiğin projelerde yer alabilirsin. Keyifli etmenin yaratacağı kelebek tesiri yüreğini ısıtacak. Beşerlerle etkileşim içerisinde olduğun bugünün sonunda ruhsal bir aydınlanma ve rahatlama hissedebilirsin. Topluma yararlı olmanın verdiği güç sana yeterli gelecek.

BAŞAK

Bugün stresten uzak durmaya odaklanın. Sağlığınız, duygusal dengeyle iç içe. Rahatlatıcı bir aktiviteye zaman ayırın ve iç huzurunu artırın. Bugün yalnız kalmaya gereksinimin olabilir. Hiç sessizliği dinlediğin oluyor mu? Bu tam da sana nazaran bir aktivite… Ruhen iyileşmene, huzur bulmana ve dinlenmene yardımcı olacak aktiviteler keşfedin. Tabiat ile temas etmek, olumlu hisler ve olumlu güçlerle baş başa kalmak sana güzel gelebilir. El marifetlerini kullanabileceğin bir aktiflik, yoga yahut yürüyüşle kendini vakit ayır. 

TERAZİ

Toplumsal konularla ilgili bir eğitim alabilirsiniz. Bugün, toplumda daha etkili olmak ve değişim yaratmak için gereken bilgi ve perspektifi edinmek için harika bir gün. Bugün insanların hayatına müdehale etmesinden rahatsız olabilirsin. Latife ile karışık bir biçimde yapılabilecek yönlendirme ve tavsiyelere bile açık değil üzeresin. Geçmiş tecrübelerini hatırlatan birtakım anılar ve tetikleyiciler seni insanlardan uzaklaşmaya itebilir. Bu nedenle konfor alanının içinde kalarak sevdiklerine vakit ayırdığın sakin bir gün planlayabilirsin. 

AKREP

Sağlıklı ilişkiler, genel sağlığınıza olumlu etki yapar. Bugün sevdiklerinizle zaman geçirin, bu duygusal ve fiziksel sağlığınıza iyi gelecek. Bugün affedici ve bağışlayıcı bir ruh halin var. Natürel akrepliğini de bırakmıyor, orta ara laf sokarak intikamını alıyorsun. Kalabalık bir ortamda aile bireylerin ve yakınlarınla bir ortaya gelebilirsin. Burada bir müddettir karşılaşmak istemediğin kimselerle karşılaşabilirsin. Affediciliğin sayesinde bu bireylerin geçmiş yanılgılarını görmezden gelebilirsen, günün bir mükemmel geçecek. Geride bıraktıkların sayesinde yüklerinden kurtulacaksın.

YAY

İçsel gücünüzü finansal başarıya dönüştürün. Cesur adımlarınızla yatırımları düşünün, dönüşüm getirecek finansal kararlar alın. Bugün sevilen tarafların ortaya çıkıyor. Etrafındaki çabucak herkes tarafından nazik ve sevgi dolu karşılanıyorsun. Beklemediğin kimseleri bile yumuşatacak naif kişiliğinle göz önünde olabilirsin. Bu senin için büyük bir fırsatın habercisi olabilir. Finansal manada iş birliği yahut mutabakat yapabileceğin kimselerle tanıştığın bir ortamda bulunabilirsin. Sempatikliğini koru lakin gözünü de dört açmayı unutma! 

4 Şubat günlük burç yorumu! Bugün burcun ne söylüyor? 4 Şubat günlük burç yorumu! Bugün burcun ne söylüyor?

OĞLAK

Aile üyelerinizle fikir alışverişi yapın. Bugün, herkesin düşüncesine saygı göstermek ve duygusal olarak birbirinizi anlamak, aile içindeki iletişimi güçlendirir. Bugün derinlerde bıraktığın kimi hususlar su yüzüne çıkabilir. Unuttuğunu sandığın şeylerin bilinçaltındaki izleri seni huzursuz edebilir. Bugün Ay’ın gökyüzündeki pozisyonu seni bir oldukça etkiliyor. Geçmiş yaralarının sana ziyan vermesine müsaade vermemelisin. Olumlu niyetlere odaklanarak hayatın sana sunduğu hoşluklara odaklan. Unutma hayattaki en hoş şey sensin. 

KOVA

İçsel denge sağlık için temeldir. Meditasyon veya yoga gibi aktivitelerle iç huzurunuzu artırabilir, sağlığınızı destekleyebilirsin. Bugün özgün kimliğin ve marjinal kişiliğin ortaya çıkıyor. Hiç tanımadığın bir yerde dilediğince yaşama fırsatın olsa birinci ne yapardın? Bugün nerede olduğunu düşünmeden harekete geçecek üzeresin… Seni sen olduğun için seven biri elini tuttuğunda gerçek kimliğini ortaya çıkarmanın huzurunu yaşayabilirsin. Evet, muhakkak aşkta kazanırken özgürleşme fırsatı da bulabilirsin. 

BALIK

Enerjik olabilirsiniz, ancak egzersize de yer açmalısınız. Spor yapmak hem enerjiyi artırır hem de genel sağlığını güçlendirir. ugün kendini geliştirmek için harekete geçmek istiyor olabilirsin. Meraklı, dikkatli ve hareketli bir gün geçirebilirsin. İçinde her zamankinden farklı bir sevinç ve güç olabilir. Ay’ın tesiri altına giren yıldızın sana hayatın tadını çıkarma fırsatı sunabilir. Akrep’le açılanan Ay, sana tutkularını ve potansiyelini ortaya çıkarma talihi veriyor. Ne duruyorsun, haydi hayatın ritmini yakala.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK