TV8'in fenomen yarışması Survivor All Star'da kadın yarışmacılar arasında yaşanan tansiyonlu anlar sonrasında, Acun Ilıcalı olayın perde arkasını açıkladı. Konseyde çıkan kavganın ardından sinir krizi geçiren Acun Ilıcalı, o anları anlattı. 

Eser-Berfu Yenenler'in sunduğu "Cevap Ver Türkiye" yarışmasına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yaşanan sinir krizi ve sandalye fırlatma olayı hakkında konuştu. Ilıcalı, yaşanan gerginliklerin kendilerini zorladığını ve bu tür durumların beklentilerin üzerinde stres yarattığını ifade etti.
Survivor All Star'da yaşanan gerginliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, şu sözleri dile getirdi: 

"Rahmetli babamın bir lafı vardı, 'rahat battı' diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti. Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz yaşadıklarımızın. Yayıncılık kuralları gereği gösterdiğimiz özenden dolayı yüzde 75'ini yayınlamadık. İki video göstersem şok geçirirsiniz.

Ilıcalı, sandalye fırlatma olayıyla ilgili olarak da şunları ekledi: 

"Sandalyeyi kırmamaya çalıştım. Biz de insanız sonuçta. Ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu biraz yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırları. Beni çıldırttı, onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim; inşallah iyi bir sezon olur."

Kaynak: MELİS BAYRAM