Yunus Emre Kültür Parkı’nda Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ile bir araya gelen Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Mehmet Çerçi, seçim çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Toplantıda AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve ittifakın belediye meclis üyesi adayları da yer aldı. İlkcan Durmaz ve Bülent Kovancıoğlu, yerel seçimlerinde nasıl yol alınması gerektiğinden bahsetti.

Meclis Üyeleri

Mehmet Çerçi, meclis üyesi adaylarına yaptığı açıklamasıda,

Manisa Dikkat! Yunusemre ve Akhisar ilçelerinde 12 Mayıs 2024 Pazar elektrik kesintisi yaşanacak Manisa Dikkat! Yunusemre ve Akhisar ilçelerinde 12 Mayıs 2024 Pazar elektrik kesintisi yaşanacak

“Seçim maratonu başladı. Meclis üyesi adayları belirlendi. Aramızda yeni isimler var. Adaylık belirleme süreci zorludur. Netice itibari ile güzel bir liste oluştu. Bundan sonra geriye bakmadan, ekip çalışması yaparak bir program yürüteceğiz. Sahada Cumhur İttifakına gösterilen ilgi çok güzel. Yaptığımız hizmetler, eserler ortada. Allah’ın izniyle yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Çerçi Ve Meclis Üyesi Adayları

Çerçi'nin konuşmasının ardından meclis üyeleri de yapılabilecek çalışmalar için söz aldı.

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK