31 Mart Yerel Seçimler öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya İzmir Caddesi'ndeydi. Burada vatandaşın ve esnafın derdini dinleyen Gökkaya, esnafın en büyük sorunun kırmızı yol, otopark, trafik ve yol kenarına sabitlenmiş demirler olduğunu söyledi.

Htytrsg

Yol sorunlarını çözmek için büyükşehirle birlikte hareket edeceklerini söyleyen Başkan Adayı Oktay Gökkaya yaptığı konuşmasında,

Manisa Nisan Ayı’nda ihracatta ilk 10'da Manisa Nisan Ayı’nda ihracatta ilk 10'da

“Karaköy civarında esnaf vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnaf vatandaşlarımızın sorunları birikmiş. Belediye sorunlara çözüm üretmemiş. Yol kenarında bulunan sabit demirlerin esnaf vatandaşımıza çok zararı var. Kırmızı yolun iptali ve  yol kenarındaki demirlerin kaldırılması için 1 Nisan gününü bekliyoruz. Biz yetkiyi aldığımızda büyükşehir belediyesine girişimde bulunacağız. Kırmızı yolun iptali ve yol kenarındaki  demirlerin kaldırılması için girişimde bulunacağız ve olayın takipçisi olacağız. Ayrıca esnafımızın otopark ve trafik sorunları var. Bu konuda da girişimlerimiz olacaktır.” açıklamalarına yer verdi.

TrhsrthbdThrtfghnf

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK