CEO’nun öğrencilerinden muhteşem performans CEO’nun öğrencilerinden muhteşem performans

Akhisar’da hayata geçirdiği güzel eser ve hizmetlerin artarak devam etmesi için, 5 yıl daha vatandaşlardan destek istediğini belirten Başkan Dutlulu sözlerini şöyle sürdürdü:

“5 yıl önce sizlerden destek almak için geldiğim bu köylere yine alnımın akıyla, çok çalışmanın verdiği gurur ile tekrar geldim. 5 yıl boyunca bütün köylerde birçok hizmet yaptık. Yollardan, hayır yerlerine, tarımsal desteklerden, aşevlerine, arazi yollarından muhtarlık binalarına kadar birçok farklı yatırımı sizlerle birlikte gerçekleştirdik” diye konuştu. 


Başkan Dutlulu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizden önce, “20 kişi için 2 kilometre yol mu yapılır?” deyip, muhtarları kapılarından kovan bir yönetim anlayışı vardı. Ama biz kimseyi kapıdan kovmadık; Kocakağan’da 50 kişi için 8 kilometre yol yaptık. Artık Akhisar’da o partili bu partili değil çalışkan, üreten ve halkına hizmet eden bir belediye başkanına ihtiyaç var. Biz de çalışmayı ve bu kente hizmet etmeyi çok seviyoruz. Halkımızın desteği arkamızda olduğu sürece bu şehre daha çok hizmet edeceğiz inşallah" dedi. 

Kaynak: AKHİSAR BELEDİYE BASIN