Koca bir haftanın telaşını geride bırakırken Cumartesi gününü dışarda arkadaşlarıyla ve ailesiyle geçirmek isteyenler dışında evde dinlenerek geçirmek isteyenler için bugün televizyonda neler olduğunu sizler için derledik. 

SHOW TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Güldür Güldür Show' ve Star Tv'de ki 'Çok Güzel Hareketler 2' ülmek isteyenler için harika bir tercih olabilir.

Ayrıca SHOW TV ekranlarında Güldür Güldür Show'dan hemen sonra geçen yayınlanan bölümü kaçıranlar için Kızılcık Şerbeti'de tekrarı ile ekranda olacak. 

Kardeşlerim dizisi yine aynı saatinde ATV kranlarıyla buluşacak. Dizinin bu bölümünde gençlerin eğlenceli sahneleri izleyiciyi tebessüm ettirirken birde beklenen bebek dünyaya gelecek. Eğlenceli sahnelerin olduğu bu günkü bölümü kaçırmayın.

5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var? 5 Mayıs 2024 Pazar günü TV yayın akışında neler var?

NOW TV'nin 6 hafta önce yayın hayatına başlayan Korkma Ben yanındayım dizisi yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Cumartesi günlerinin neredeyse izlenmede sürekli 1. olan TRT ekranlarında yayınlanan ve güzel doslukların ve aile ilişkilerinin anlatıldığı 'Gönül Dağı' yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Aile ile izlenecek bir dizi arayışındaysanız Bu dizi tam size göre.

Kaynak: HABER MERKEZİ