Haftanın son gününde ertesi gün hakkında iş kaygısı olmadan akşam televizyon keyfi yapmayı düşünenler için TV yayın akışını hazırladık. Hangi TV kanalında neler ve hepsini sizin için TV yayın akışı haberimizde topladık.

Sıla Doğu hapisteki kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı Sıla Doğu hapisteki kardeşi Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı

Bu akşam Kanal D’de yılların vazgeçilmez dizisi olan Arka Sokaklar ekranlarda olacak. Arka Sokaklar fanları bu akşam saat 20.00’de ekranları başında olmasını tavsiye ederiz.

Show TV’nin haftaiçi her gün canlı olarak yayımlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme saat 15.00’de ekranlarda izleyicilerle buluşacak. Akşam saat 20.00’de ise her Cuma akşamı izleyicilerin merakla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicisiyle buluşacak. Peki bu akşam Kızılcık Şerbeti izleyicisini neler bekliyor?

Fatih Doğayla ilgili duyguları konusunda amcasından akıl alacak ve bu durumda Görkem’i çok rahatsız edecek. Görkem’in Ömer’le buluşma istemesi ise ardı arkası kesilmeyecek problemlere zemin hazırlayacak.

Bu akşam yayımlanacak olan Kızılcık Şerbeti izleyiciler için oldukça heyecanlı geçecek. Akşam 20.00’de ekran başında olun!

NOW TV’de her Cuma izleyicileri merak içinde ekrana kilitleyen Gaddar bu akşam saat 20.00’de NOW TV’de. Korkut öldü mü? Yaşıyor mu? Gaddar 16. bölümünde izleyicileri meraklarını giderecek gibi duruyor.   

TV8 ekranlarında bu akşam Survivor All Star 2024 izleyicilerle buluşacak. Furkan Kızılay’ın elenmesinden sonra Survivor’da sular durulmayacak gibi görünüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ