Seçime sayılı günler kala DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, Yunusemre Belediye Başkan Adayını tanıttı.

Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.14.47

İYİ Partili vekil Soma'nın acısını paylaştı İYİ Partili vekil Soma'nın acısını paylaştı

DEVA Partisi olarak ilk defa bir yerel seçime girdiklerini söyleyen Tunçdirek, 31 Mart yerel seçimlerinde her ilde ve ilçede kendi adaylarıyla seçime gireceklerini dile getirdi. Tunçdirek açıklamasının devamında,

“Yerel yönetimlerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Gelişmenin, kalkınmanın yerelden genele yayıldığını düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. İçinde bulunduğumuz şehrin gelişmesi, kalkınması, huzur ve refahın artması bizim önceliğimiz. Bu kapsamda Manisa’da birbirinden değerli adaylarımızla halkımızın karşısına çıkıyoruz. Yunusemre Belediye Başkan Adayımız Oktay Gökkaya, Şehzadeler Belediye Başkan Adayımız Emrah Ünlü, Saruhanlı Belediye Başkan Adayımız Cüneyt Taylan burada yer alıyor. Ayrıca Salihli, Turgutlu, Demirci’deki adaylarımız sahada çalışıyor. Yollara düştük. Amacımız daha huzurlu bir Manisa’dır” ifadelerine yer verdi. 

Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.14.49

"Projeler anlamında Manisa’ya ciddi yatırımlarımız olacak"

Programda söz alan DEVA Partisi Yunusemre Belediye Başkan Adayı Oktay Gökkaya yaptığı konuşmada,

“Bu şehrin çocuğuyuz, bu şehre hizmet etmek her zaman içimizde var. Manisa’nın birçok sorunu var. Bu sorunları çözmek için DEVA Partisi’nden aday olduk. Belediyeciliğin belirli bir etik çerçevede yapılması gerektiğine inanıyorum. Ülkemize, Manisa’mıza hayırlar getirsin. Sürekli halkın içinde olan biriyim. Manisa’nın sorunları genel olarak halkımız tarafından biliniyor. Yunusemre ilçemiz 275 bin nüfusuyla gerek sanayi, gerek tarımıyla ülkemizin en önemli ilçelerinden biridir. Projeler yapacağız ama biz DEVA belediyeciliğini ortaya koymamız gerekiyor. Projeler anlamında Manisa’ya ciddi yatırımlarımız olacak” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 22 At 16.14.50

Kaynak: ÖZGE AY