Manisa’nın Yunusemre İlçesinde bulunan Cemal Ergün İlkokulu’ndaki öğrenciler oldukça coşkulu bir bayram kutlaması yaptılar. Cemal Ergün İlkokulu’nun minik öğrencileri hazırladıkları organizasyonla izleyenleri gururlandırdı.

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (10)


Cemal Ergün İlkokulu’nda karnaval tadında 23 Nisan Kutlamaları


Cemal Ergün İkokulu’nda Zühal Bağcı, Ayşegül Barut, Abide Sinanoğlu’nun birlikte organize ettiği 23 Nisan Bayram Coşku Projesi’ne okuldaki öğrencilerin velilerinin de dahil olması etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (8)


Minikler bayramlıkları giyip kutlamalara katıldı


Minikler bayram için hazırladıkları bayramlıkları giyip 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için velileri ile birlikte okula geldiler. Minikler okulda onlar için hazırlanmış olan oyuncak parkurunu görünce coşku ve heyecanları daha da arttı. 

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (9)


Etkinliğe çocuklar için birçok faaliyet eklendi


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minikler için düzenlenen bu etkinliğe palyaçolar, pamuk şekerciler, mısırcılar, Karagöz-Hacivat oyunu, salıncak, halat-çuval-yumurta da eklendi.
Cemal Ergün İlkokulu Müdürü Abdurrahman Şam,


“Emeği geçen öğretmenlerimi ve katkı sağlayan velileri yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (7)


Okul müdürü teşekkürlerini iletti 


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının organizasyonunda emeği geçen bütün herkese teşekkürlerini ileten Okul Müdürü Şam,


“Gerçekten bir bayram böyle kutlanabilirdi. Öğretmenlerimi ve onlara katkı sağlayan velilerimi öğrencilerim adına kutluyorum. Beni sevindiren yönü ise öğrencilerimin tüm gün boyunca bayram coşkusunu iliklerine kadar yaşamış olmalarıdır” ifadelerine yer verdi.
 

Başkan Zeyrek: "Mahsulü zarar gören üreticilerimizin her daim yanında olacağız" Başkan Zeyrek: "Mahsulü zarar gören üreticilerimizin her daim yanında olacağız"

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (6)

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (3)

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (4)

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (5)

Manisa Cemal Ergün İlkokulu’nda Bayram Coşkusu (2)

Muhabir: RESULENUR KANTAR