23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında gençlerinin sevgilisi rap sanatçısı Norm Ender Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı.

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti (1)

Gönüllü gençler Manisa'yı gezdi Gönüllü gençler Manisa'yı gezdi

Konser alanını dolduran gençler, Norm Ender sahneye çıkana kadar DJ eşliğinde doyasıya dans ettiler. ‘Hoş Geldin Mesir’ kortej yürüyüşüne katılan vatandaşların da alana gelmesi ile beraber Manisa tarihinde görülmemiş bir kalabalıkta  konser oldu. 

Whatsapp Image 2024 04 24 At 11.13.16

Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, protokol üyeleri, meclis üyeleri ve binlerce Manisalı izledi. 

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (8)

Konser alanına gelir gelmez ilk iş olarak gençlerin arasına katılan Başkanlar Norm Ender sahneye çıkana kadar gençlerle birlikte DJ eşliğinde dans ettiler. Başkanları aralarında gören Manisalı gençler de coşku daha da arttı. Manisalı gençler tarafından göreve geldiği ilk günden itibaren çok sevilen başkanlar için gençler tarafından sloganlar atıldı.

Normernder Konser 123

Norm Ender'in sahne almasıyla birlikte coşku tavan yaptı. Manisalı gençler gece boyunca sanatçının bütün şarkılarına eşlik etti. Konser sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP İl Başkanı İlksen Özalper ile birlikte sahneye çıkarak sanatçıyı performansından dolayı tebrik edip çiçek ve içerisinde Manisa Mesir Macunu olan bir sepet hediye etti.

Normender Konser 1456 (1)

Konserde küçük bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisayı festivaller kenti yapacaklarını söyledi. Sahneden inmeden önce Ferdi Zeyrek Mikrofonu eline alarak,

"Norm Ender'inde dediği gibi" diyerek Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' isimli parçayı gençlerle birlikte düet yaparak söyledi. Ardından Sahneyi Norm Ender'e bırakan Başkan, gece boyu konser alanında kalarak gençlerle birlikte konseri izledi ve eğlendi.

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (14)Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (9)

Whatsapp Image 2024 04 24 At 11.13.44 (1)

Manisa'da Norm Ender Rüzgarı Esti12 (7)

Whatsapp Image 2024 04 24 At 11.13.16


 

Muhabir: RESULENUR KANTAR